Skargi Na Użytkowników
Napisano 09 styczeń 2019 - 16:08
- heavy_puchatek, ROZMIAR, Arni i 4 innych osób lubią to
Napisano 09 styczeń 2019 - 16:39
Dzieki kolego za info. Nie widziałem tego posta. Reszte załatwię już poza forum
- Adonis lubi to
Napisano 11 styczeń 2019 - 13:52
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
#4 Gosc_tobo_*
Napisano 11 styczeń 2019 - 17:40
Jeśli ten temat łamie zasady to powinieneś wnioskować o likwidację całego działu.
Będąc konsekwentnym należałoby też usunąć tematy w innych działach, np temat o naszych rowerach nieszosowych czy będąc bardzo ścisłym nawet wątki o gravelach, bo ich nazwa wskazuje na inne przeznaczenie.
Zamiast tego możesz pominąć cały ten dział skoro interesuje Cię TYLKO szosowanie.
Inną, może ważniejsza metodą by rozwiązać ten problem jest uczestniczyc w dyskusjach bez zaangażowania emocjonalnego w stosunku do treści wymierzonej w Ciebie- możesz ją pomijać uznając to za ćwiczenie osobowości, dystansowania się. Bo jakby nie patrzeć- ta wymiana zdań nie ma kompletnie żadnego przełożenia na Twoją rzeczywistość, człowieka który Cię zaatakował najprawdopodobniej nigdy na żywo nie spotkasz.
Napisano 11 styczeń 2019 - 18:53
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Napisano 11 styczeń 2019 - 21:38
Zdecydowanie popieram przedmówcę.
Temat "co to się porobiło na tym świecie" założony był w temacie hostess na imprezach kolarskich. Po kilku wpisach na temat, aktualnie służy tylko zwykłemu internetowemu naparzaniu się nawzajem.
Oczywiście można nie czytać, omijać ten, czy temu podobne tematy.
Chciałem jednak zabrać głos jak kolega Piwonia czy Senninho, ponieważ moim zdaniem jeśli pozwoli się na takie zaśmiecanie forum i osobiste wycieczki użytkowników, którzy obrażają innych to taki poziom dyskusji może bardzo szybko zarazić całe forum. Najbardziej fachowi i ciekawi użytkownicy dzięki którym to forum jest warte odwiedzania mogliby zaglądać tu coraz rzadziej.
Zgłaszam prośbę do administracji o zamknięcie wyżej wymienionego wątku i większą wrażliwość na wypociny co niektórych autorów.
Pozdrawiam
#7 Gosc_tobo_*
Napisano 11 styczeń 2019 - 22:01
Wycieczki pod adresami pominąłem.
Nie widzę możliwości by epitety rzucane pod moim adresem mogły w jakikolwiek sposób wpłynąć na mnie i moją rzeczywistość a osoby która to napisała najprawdopodobniej nie spotkam nigdy w życiu.
Napisano 11 styczeń 2019 - 22:30
Z obserwacji różnych innych for(ów) wynika, że taki temat ujścia rozmaitych emocji czy wymiany poglądów na różne tematy jest całkiem przydatny. Właśnie na takie dyskusje o wszystkim i o niczym. Zamiast zakładać w offtopie wątki na każdy temat, to w tym jednym wszystko siedzi, trochę w myśl zasady że lepiej się kontroluje jeden taki punkt niż wiele.
Nie zwalnia to jednak z kultury wypowiedzi, nietrolowania itd.
#9 Gosc_tobo_*
Napisano 11 styczeń 2019 - 22:49
Napisano 12 styczeń 2019 - 08:56
Niech każdy podpisuje się imieniem i nazwiskiem, a nie nickiem i poziom dyskusji (może) wzrośnie.
Napisano 12 styczeń 2019 - 13:44
czy jesteś aż tak ograniczony?
Napisano 17 styczeń 2019 - 11:36
- heavy_puchatek, Adonis, Senninho i 1 inna osoba lubią to
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 20 sierpień 2019 - 06:01
Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka
Napisano 20 sierpień 2019 - 09:51
#16 Gosc_Bullet_*
Napisano 20 sierpień 2019 - 10:06
Nieudolny to niewłaściwe określenie - raczej infantylny. Przestrzega regulaminu tylko wtedy, gdy mu to pasuje i toleruje troli. Zrobienie @siaraiwj modem to jakiś żart.
Napisano 20 sierpień 2019 - 11:33
Apropos, gdzie byłeś kiedy jeden z użytkowników ujawniał dane osobowe forowicza..? Prawo było łamane i ani słowa o pozwach.
#18 Gosc_Bullet_*
Napisano 20 sierpień 2019 - 11:55
To niech się ten forowicz upomina o ochronę swoich danych w sądzie, to jego sprawa prywatna. Po drugie, wbrew twojemu dziecinnemu poglądowi, ochrona danych osobowych nie jest poważniejsza od obrażania poglądów religijnych. Z tego ostatniego powodu wybuchały ( i wybuchają ) wojny ( pewnie, że bezsensowne ), ale tak jest. Nie pamiętam za to wojen wytaczanych z powodu naruszenia czyichś danych osobowych.
Napisano 20 sierpień 2019 - 12:18
A, bo zapomnę. Administracja dała dziecku* do rąk nową zabawkę i teraz dziecko* może banować i dawać osty z blokadami. Jednak proszę się nie obawiać, bo nie mam specjalnie ochoty z tego korzystać. Tu nie wojsko.
* to o mnie.
Napisano 20 sierpień 2019 - 12:19
Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka