Skocz do zawartości

Lewatywa

26 odpowiedzi w tym temacie

#21 Bikemaster

Bikemaster
  • Użytkownik
  • 1048 postów
  • SkądWWL

Napisano 07 listopad 2010 - 16:09

praktykowałem

:shock: :shock: :shock:

#22 Gosc_Arek_*

Gosc_Arek_*
  • Gość

Napisano 07 listopad 2010 - 16:39

I jak tam Karuzelek Twoje subiektywne odczucia po zabiegu i w trakcie treningu/wyścigu?

#23 h/k

h/k
  • Użytkownik
  • 1389 postów
  • SkądRumia

Napisano 07 listopad 2010 - 16:47

Karuzelek, zmień płeć w profilu, bo to widocznie doprowadza do zdziwienia. Mnie także, ale jedynie fakt, że jeszcze nie zauważyłeś tej niepoprawności!

#24 kaczorekm55

kaczorekm55
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • SkądSzczyrk

Napisano 08 listopad 2010 - 22:15

Arek mam pytanie z innej beczki, scigasz sie jeszce?

#25 Gosc_Arek_*

Gosc_Arek_*
  • Gość

Napisano 08 listopad 2010 - 22:43

Tak ścigam i teraz w sezonie międzystartowym wypróbowuję na sobie różne sposoby oczyszczania i regeneracji organizmu, stąd moja ciekawość :)

#26 jabarney

jabarney
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądKorczyna

Napisano 09 listopad 2010 - 00:23

Dla niektórych może wydawać się to śmieszne:roll: Arek musisz zasięgnąć opinii na innych forach może sfd 8-) . Według mnie taką wiedze, praktykę mogą mięć osoby trudniące się ciężarami, zapasami, tudzież innymi sztukami walki(miałem jeszcze jakąś dyscyplinie na myśli, ale zapomniałem). Tam gdzie limit wagi obowiązuje wykorzystuje się wszystkie środki do spełnienia kryterium. Skoczkowie odpadają bo oni musza przed konkursem wypić trochę wody żeby przybrać na wadze :mrgreen:. Sam z ciekawości poszukam w sieci i popytam znajomych bo temat wart uwagi :!:Pozdrawiam. Mam nadzieje że nieomieszkasz podzielic się z nami spostrzeżeniami na temat tych technik. Wiedzy na ten temat nigdy zawiele. Jeszcze raz pozdrawiam.

#27 Gosc_Karuzelek_*

Gosc_Karuzelek_*
  • Gość

Napisano 09 listopad 2010 - 20:17

praktykowałem

:shock: :shock: :shock:

Czego sie dziwisz... Spróbuj sam a zobaczysz jaka przyjemność.
Polecam jeszcze środki na przeczyszczenie.

Dodaj odpowiedź