Ja mogę zadziałać od strony technicznej, ale z pustego i salomon nie naleje więc wiecie... póki nie ma bazy itd nie ma jak cokolwiek robić.
Aktualizacja / Zmiana Silnika Forum Lub Stworzenie Nowego
Napisano 19 marzec 2019 - 21:38
Hej Panowie, przepraszam za zwloke i dzieki za zgloszenia o problemach technicznych, postaram sie jak najszybciej zmigrowac forum do nowej wersji, wyeleminuje to problemy z wylogwywaniem, captcha.itd... samo forum jest juz po zmianie serwera na nowy, prosze o troche cierpliwosci
- ROZMIAR, mikroos, uraz i 4 innych osób lubią to
You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?
Napisano 27 kwiecień 2019 - 13:01
To mój pierwszy post, bo jak wiecie nie miałem możliwości nic napisać nie mając tu konta.
I dlatego, od paru miesięcy tylko czytam co piszecie i w zasadzie straciłem nadzieję, że kiedykolwiek uda mi się tu zalogować. A jednak się udało! Przy okazji potwierdzam, że rejestracja działa poprawnie.
Z racji pierwszego posta, DZIEKUJĘ osobom które poruszyły temat problemów z forum, i przyczyniły się do tego że mogę tu pisać jako użytkownik.
Panowie, jesteście Wielcy, jest mi niezmiernie miło być częścią Waszej społeczności!
Pozdrawiam
Marcin
- deschek lubi to
Napisano 28 kwiecień 2019 - 16:07
Nie wiem jak rozumieć Twój komentarz, ale jednak mnie uszczęśliwiła możliwość rejestracji tutaj
Chodziło tu o to, ze pojawiły się nowe boty i spam który już został usunięty
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?
Napisano 28 kwiecień 2019 - 16:54
Napisano 28 kwiecień 2019 - 17:00
Napisano 28 kwiecień 2019 - 17:01
Sprawdź proszę teraz, dzisiaj aktualizowalem moduł taptalka i u mnie działaAby uruchomic te funkcje. Na dzien dzisiejszy, nie dzialaja.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Marcin321 lubi to
Napisano 28 kwiecień 2019 - 17:03
- deschek lubi to