Chyba raczej: czy jest tu lekarz?
Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#303 Gosc_grzesiek32_*
Posted 19 October 2019 - 12:19
Nie ma to jak mylenie siły z mocą. Przy 6000 przez 15s to by sie przegrzał i zagotował. To jak 750 przez 2 minuty praca ale w czasie 8x krotszym. Ogarnij sie
Tak, może użyłem złego skrótu myślowego. 6000W generuje ten motor a on go utrzymuje więc takiego Frooma czy Bolta utrzymalby pewnie jednym palcem,tylko ciekawe którym, serdecznym czy środkowym a tak na serio z początku myślałem że to jakas ściema ale na necie jest sporo filmów z jego wyczynami
#304 Gosc_Pawełek_*
Posted 19 October 2019 - 12:32
W 100 procentach masz racje grzesiulku
Tak, może użyłem złego skrótu myślowego. 6000W generuje ten motor a on go utrzymuje więc takiego Frooma czy Bolta utrzymalby pewnie jednym palcem,tylko ciekawe którym, serdecznym czy środkowym a tak na serio z początku myślałem że to jakas ściema ale na necie jest sporo filmów z jego wyczynami
Posted 19 October 2019 - 13:42
Chyba raczej: czy jest tu lekarz?
tel: 112, stacjonarne: 999.
👩🏻⚕️💉💊😷👨🏻⚕️🩺
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
#312 Gosc_beskidbike600_*
Posted 19 October 2019 - 19:09
Jestem ciekawy jaka była średnia moc tych dwóch powtórzeń odkąd zaczął się opuszczać przy pierwszym do podniesienia się przy drugim i jaka maksymalna moc z jednej sekundy podczas podnoszenia się. 🙀
Posted 19 October 2019 - 20:40
Który Don? I raczej nie, ale będę miał go na oku - zarejestrował się dzisiaj (ma ciekawy adres @ - dość obsceniczny, co już czyni go podejrzanym) i uaktywnił się tylko w tym temacie od postu #282. Poprzednio z tego IP (połączenia Netii) używał niejaki Mender, ale dawno z forum wypadł. Raczej również nie Grześ, pewno ktoś inny specjalnie założył konto, żeby się z Ciebie ponabijać.
Teoretycznie konto do zabanowania, ale może się mylę, dam mu szansę.
Posted 19 October 2019 - 22:50
To mój kolega spokojnie. Napisze mu żeby nie robił już żartów zresztą i tak by sie mu znudzilo.
To jak chcecie sobie głupotki popisywać, to jakiś komunikator proponuję. Albo SMS czy coś w tym stylu 🤨