Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#343 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 12 listopad 2019 - 11:16
WZYWAM CIĘ PUBLICZNIE NA POJEDYNEK. Na rowerach.
KAŻDY ZOBACZY ŻE ZNOWU STCHÓRZYSZ.
ale twoja sprawa. Idz dalej z wiatrem rob segmenty i zakladaj codziennie 10 nowych bo już mało masz komów nawet na Pogorii.
#344 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 12 listopad 2019 - 11:19
Ale ja nie wchodzę 20 razy dziennie na swój profil na szosa org, tylko ty to robisz. Nawet o 3 w nocy mi zaglądaszTak bo mi zależy na jakichś odcinkach z wiatrem. Oznaczałem z czystej zlosliwosci właśnie dlatego ze cie to tak denerwuje i nie śpisz po nocach przezto.
#346 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 12 listopad 2019 - 11:21
A i wazylem 63-64 tam. Czylo sugerujesz ze na Kocierzy objechalbys moze nawet Niemca jadacego tam skromne 425w. Wow💀
Widzę że jak i na stravie przez ostatnie 3 lata tak tutaj, odwracasz kota ogonem zmieniasz temat. Nie przyjmujesz wyzwania, tylko będziesz się jarał segmentem z wiatrem lub wymyślał jakieś dziwne historie✌✌✌ pozdro mały leszczu.
Serio dla mnie większymi sportowcami są nastolatki na rowerach po starszym bracie jadące na pogorie z koleżanka, czy nawet starsze panie które jeżdżą na swoich skladakach cały rok. I mowie tu serio. Dla mnie jesteś od nich trzy klasy niżej. Na samym dnie kolarskiego szamba.
#354 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 12 listopad 2019 - 11:56
#355 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 12 listopad 2019 - 11:58
Wierz mi. Na studiach medycznych nie uczą jak sie modlić.
Zejdź na ziemie pajacu i jedź ze mna na rower może uznam że jesteś mocny, choć nie zmienie zdania żeś debil
#356 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 12 listopad 2019 - 12:16
- beskidbike lubi to
Napisano 12 listopad 2019 - 12:37
Dobra, kolejne szarpaniny jak te co wylądowały w śmietniku i skończy się dla Waszej dwójki przymusowym urlopem na podreperowanie zdrowia psychicznego przez schłodzenie emocji dzięki odstawce od szosa.org.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
#358 Gosc_BikeBang_*
Napisano 12 listopad 2019 - 15:49
- beskidbike i d.m. lubią to
#360 Gosc_tobo_*
Napisano 12 listopad 2019 - 16:56
Jezu Chryste. Wy tu się wszyscy zachowujecie jak dzieci. Nie no, dobra - prawie wszyscy. Obserwuję, czytam i to się aż nie chce wierzyć. Wciąż ktoś komuś chce coś udowadniać,przekonywać o swojej racji. Wy tu jestescie, chłopcy, jacyś niedowartosciowani. To jakiś inny świat. Nie lepiej być miłym, pomocnym? Nie po to jest forum? Mamy wspólną pasję, myślałam, że to łączy.. Ale widać facetów to jara pod innym względem. Kolejny powód by skopac drugiego. "Kupiłem nowy rower" - phi, taaaki?"Ale mi dzisiaj poszedł trening, pobilem swój rekord:) !" - Kłamiesz! POKAŻ strave! Takie podejście jest toksyczne, truje..Już nie tego co mu próbujesz dokopać ale Ciebie samego. Nie umiecie rozmawiać, nie umiecie budować, nie umiecie przyznawać się do błędów, nie umiecie przepraszać. Macie za to niebywałą umiejętność wynajdywania błędów, rozkładania ich na czynniki pierwsze i pastwienia się nad biedakiem, który błąd popełnił i nie odpuszczacie! Wylapujecie każde potknięcie i szczujecie, jeden na drugiego. I powiem Wam coś. Tak robią ludzie, którzy w głębi czują się słabi. Miałam kiedyś takiego tchorzliwego psa.. Jak na ironię wabil się Hektor. Bał się wszystkiego, przerażal go szelest butelek plastikowych, woreczkow.. A kiedy spotkał tylko jakiegoś obcego psa, brał nogi za pas i wpadał do budy z takim impetem, że dziw mnie brał, że się tam w środku nie zabił o ścianę.. Taki był.. Do dnia kiedy o mało nie zagryzl swojego ojca. Małe potknięcie staruszka sprawiło, że nasz strachliwy Hektorek przez chwilę poczuł się silny. Chwycił za gardło z taką zacietoscia, że w trójkę nie mogliśmy go odciągnąć. Z ludźmi jest tak samo. Z Wami jest tak samo. Czujecie się niepewnie i zamiast pracować nad sobą probujecie umocnić swoje ego odbierając godność innym. Prozor Ciebie się to tyczy bardzo mocno.
Post jest za długi. W połowie już nie pamięta się napomnień z pierwszego zdania.
Krótkie, zwięzłe komunikaty.
- Prozor lubi to