[...] i baba mnie wywali w domu;)
Z doświadczenia podpowiem: trzeba było rozdzielność majątkową robić
Posted 05 January 2020 - 00:27
[...] i baba mnie wywali w domu;)
Z doświadczenia podpowiem: trzeba było rozdzielność majątkową robić
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 06 January 2020 - 02:01
dzięki, do komputerka dorzucić kilka stówek, do pomiaru mocy kilka i kilka godzin dłuższe przejażdżki i baba mnie wywali w domu;)
Dlaczego baba? To się nazywa wsparcie techniczne, a nie żadna baba. Coś doradzę. Ja mówię kobiecie, że jej nie powiem ile to kosztuje, bo nie chce żeby cierpiała...
Posted 06 January 2020 - 08:37
Zawsze można tłumaczyć odwrotnie.... ze zamiast kredek do ust kupowanych systematycznie można kupić permanentnego pisaka i mieć na dłuższy czas bez zmazywania....... i oszczędność jest, tak się boicie tych swoich żon ze czasem to poraża....chłopy... ale faki pokazują przez szybę i do bitki pierwsi....samce alfa....
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 06 January 2020 - 11:45
Posted 06 January 2020 - 12:05
Posted 06 January 2020 - 12:27
Adaśku, niestety romantycznie zazwyczaj bywa tylko na początku, potem to już często gęsto, proza życia i baaardzo przyziemne problemy, o których się nawet nie myśli jak się ma dwadzieścia kilka lat i głowę pełną utopijnych wizji.Nie analizuje czyjegoś portfela tylko kontrole. Co romantycznego w związku który przypomina relacje mama syn mamusiu dasz mi 5 zł na chipsy w szkole. Synu idziemy do cioci. No ale ja jestem zryty XD
Posted 06 January 2020 - 12:42
No i to są właśnie te utopijne wizje Adam. Wszystko racja, tylko, że to proste jest jak związek dotyczy dwóch osób.. Wtedy łatwo jest w razie niepowodzenia odwrócić się i powiedzieć:"dziękuję - ide dalej". Sytuacja komplikuje się gdy na świecie pojawiają się dzieci, potem jakiś kredyt, albo dwa, wspólna firma na przykład... Wtedy już nie jest tak łatwo.. pole manewru się zawęża i... Ilu ludzi tkwi w takiej matni.Zwiazek powinien być przyjemny i romantyczny inaczej to instytucja lub 2 osobowa firma czy jak to nazwiemy. Przecież nikt siła nikogo nie trzyma.
Posted 06 January 2020 - 14:50
Dla rozluźnienia atmosfery:
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750