Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 odpowiedzi w tym temacie

#521 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 07:23

Może dla odmiany zostaw Garmina, telefon czy cokolwiek innego czym można coś mierzyć, w domu i zwyczajnie pojedź. Poważnie.

I to jest, naprawdę genialna w swej prostocie rada! Z tego co widzę Adam jesteś na najlepszej drodze do tego by rower znienawidzic.
  • beskidbike lubi to

#522 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8612 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 07 styczeń 2020 - 07:45

"Turystaszosowy" - bo padnę 🤣 - może jeszcze dołączysz ze zdjęciami do Łukasza? Jakieś widoczki, krajobrazy, ciekawi ludzie czy inne zabytki 😁

• beskidbike lubi to

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#523 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 09:23

Wmawiasz mi słowa których nie powiedziałem, żeby wywołać wojnę

Niczego ci nie wmawiam. Mówię tylko jak było. I ludzie jeździli i jeżdżą z radością  w dużo gorszych warunkach niż są obecnie. Być może jesteś "miękka faja" i to nie dla ciebie. Być może. Faktem jednak jest, że ewidentnie cię to męczy, sprawia ból i cierpienie, a przyjemności zero. Bez sensu. 

#524 Gosc_Kuba__H_*

Gosc_Kuba__H_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 09:41

Niczego ci nie wmawiam. Mówię tylko jak było. I ludzie jeździli i jeżdżą z radością  w dużo gorszych warunkach niż są obecnie. Być może jesteś "miękka faja" i to nie dla ciebie. Być może. Faktem jednak jest, że ewidentnie cię to męczy, sprawia ból i cierpienie, a przyjemności zero. Bez sensu. 

A Ty znowu robisz do kogoś wycieczki personalne ... zżygać sie można Twoimi komentarzami w kierunku TurystyRowerowego

#525 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 09:48

Zobacz na tytuł tematu. "Dyskutujesz na własną odpowiedzialność", jak ci nie pasuje to tu nie zaglądaj. Poza tym, żadne wycieczki osobiste, a stwierdzenie faktów. Być może ominęła cię wątpliwa przyjemność czytania (już usuniętych) ostatnich wynurzeń Adasia na temat jego nieudanych treningów, więc nie wiesz o czym mowa

• Prozor lubi to

#526 Gosc_Kuba__H_*

Gosc_Kuba__H_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 09:57

Zobacz na tytuł tematu. "Dyskutujesz na własną odpowiedzialność", jak ci nie pasuje to tu nie zaglądaj. Poza tym, żadne wycieczki osobiste, a stwierdzenie faktów. Być może ominęła cię wątpliwa przyjemność czytania (już usuniętych) ostatnich wynurzeń Adasia na temat jego nieudanych treningów, więc nie wiesz o czym mowa

Czyli mogę cię nazwać że prawdopodobnie jesteś chujem ( traktuj to jako czysty przykład) i admini mają to mieć w dupie ? nie no, nie schodźmy na ten poziom dyskusji ;). Że też jeszcze się do Adama nie przyzwyczailiście ... zatrważające. 

Przykład, przykładem - ale są jakieś granice. Za wyzywanie tydzień karnego szlabanu bez taryfy ulgowej.

Użytkownik Prozor edytował ten post 07 styczeń 2020 - 11:50
Wpis moderacyjny

#527 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 10:20

mogę cię nazwać że prawdopodobnie jesteś chujem 

Możesz spróbować, pytanie, czy regulaminowo podejdzie do tego administracja :D

Tak się składa, że ktoś mnie wpisał jako autora tematu, więc pozwolę sobie napisać, że to tak jak z tematem wspomnianego Łukasza z jego zdjęciami. Nikt nie karze ci oglądać. Tak samo tutaj, nie podoba się, omijaj "mój "temat :D

Aaa...spoko, na "chuja" się nie obrażam, możemy iść po całości (o ile pozwolą) :D

NIE pozwolą.

Użytkownik Prozor edytował ten post 07 styczeń 2020 - 11:52
Wpis moderacyjny

#528 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 07 styczeń 2020 - 10:54

Adasiu, jakbyś się tu nie nazwał w głowie i tak masz to samo.

Jazda rowerem, poza zarabianiem na nim pieniędzy (Czyli jakaś forma zawodowstwa) - wtedy cierpienie jest właściwie nieodłączne, utrzymanie reżimu treningowego - jest przyjemnością. U Ciebie jest nienawiść do samego siebie i się z tym nie kryjesz. Piszesz o samobójstwie, aktywność fizyczna powinna bezwarunkowo poprawiać samopoczucie a nie je drastycznie pogarszać. Robisz coś co przynosi efekt odwrotny od zakładanego.
Powtórzę- wg mnie powinieneś poszukać pomocy fachowca.
To jak siebie traktujesz rozpieprza psychikę i organizm a to pogłębia doła w obu aspektach.

Jakie byś nie miał osiagi - nie zmieni to niczego w twoim samopoczuciu na dłużej niż chwilę.

Są różne sposoby na to ale do tego potrzeba kogoś kto ogarnia takie wsparcie.
Może psycholog , może psychiatra- nie piszę tego żeby się nabijać, stwierdzam całkowicie poważnie.
Nie wiem na którym etapie jesteś do zrobienia sobie ostatecznej krzywdy ale to nastąpi jeśli nic nie zmienisz.
  • beskidbike lubi to

#529 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:06

Spokojnie KrissKross jak bym się miał przejmować gościem który jeździ pod Kocierz zygzakiem to by był chyba koniec świata. 😄 przjeechałem setki tysiecy km a typ mnie zna lepiej klasyka. Jak maluszczak

#530 puchaty

puchaty
  • Użytkownik
  • 787 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:07

Myślę, może się mylę, że Adam wszystkich wkręca. Trudno wyobrazić sobie takie oderwanie od rzeczywistości. :) On nie

pisze tego serio przeciez. I to nalezy rozumiec, i tutaj mi sie
wydaje, ze panowie po prostu mylnie interpretuja. On po prostu pisze
zartobliwie, ironicznie. Ze stosuniem jakims takim zartobliwym do tematu
i samego siebie, ze on to w ten sposob pisze.

• beskidbike lubi to

#531 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:14

Wszystko byłoby ok, gdyby się nie ośmieszał i nie robił z siebie pajaca.

Możliwości są dwie:

-jesteś słaby, to robisz swoje, nie kozaczysz, pokornie przyjmujesz, że są lepsi

-chcesz mieć szacunek, robisz dobry wynik na zawodach, popatrz na messa czy dywyna, ktoś się z nich śmieje?

Jest jeszcze trzecia opcja, jesteś klownem, zdajesz sobie z tego sprawę i się nie przejmujesz :D

#532 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:14

Komedia typ twardziela nie potrzebujacego zadnych urządzeń jezdzi z Wahoo pomiarem mocy kompaktowa korbą i na trenazerku interaktywnym. Ale oczywiście dawniej jezdzil na 58/43 korbie pod Zoncolan w sniezycy w samych slipach XD

#533 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:17

Pewnie w realu jakiś grubasek jadacy z kadencja 100 i mocy 100.. I tylko tak jak to twardziel .

@Prozor zbanuj mnie na wieki bo nie chce tego typa czytać
  • beskidbike lubi to

#534 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:28

Myślę, może się mylę, że Adam wszystkich wkręca. Trudno wyobrazić sobie takie oderwanie od rzeczywistości. :) On nie pisze tego serio przeciez. 

Chciałeś dobrze, to też ci się dostało :P

Kolejny zjeb szczekający przez internet który w zakładce jakoś nie ma adresu.

:D

Specjalnie mnie kurwy wkurwiacie przed treningiem

To już masz podkładkę, jak zaś coś nie pójdzie :P

PS. No i proszę, zaś wszystko usunięte. Na szczęście zdążyłem nauczony doświadczeniem. Odpowiadając Adasiowi vel turystaszosowy należy WSZYSTKO cytować, bo potem nie wiadomo, o co chodzi

#535 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:31

Gdzie jest moderator? Ja chce bana na wieczność.

#536 puchaty

puchaty
  • Użytkownik
  • 787 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:33

Chciałeś dobrze, to też ci się dostało :P

On mię chyba z kimś pomylił, chociaż emocje z jakimi wyjechał świadczyłyby raczej o tym, że to ja się pomyliłem pisząc swojego posta :) On chyba pisze serio  :blink:

• beskidbike lubi to

#537 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:36

@KrissKross zauwazyles co łączy beskida z pewnym panem na g? Oboje komentują wszystkich a sami nawet za milion dolarow nie odwazyliby sie pojechać ze mną czy kimkolwiek XD

@Puchaty przepraszam byłem zdenerwowany. Chociaż kiedyś tam analizowałeś że na 2 minuty na maxa miałbym 450 miałem 520 ale to szczegół. 😁
  • beskidbike lubi to

#538 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:37

Spokojnie KrissKross jak bym się miał przejmować gościem który jeździ pod Kocierz zygzakiem to by był chyba koniec świata. 😄 przjeechałem setki tysiecy km a typ mnie zna lepiej klasyka. Jak maluszczak

Ile tych setek? Bo dla mnie 2 to nie kilka. Brzmi jak 5 - 6 setek. Wtedy to musiałbyś mieć z... 4 krzyżyki na karku.
  • beskidbike lubi to

#539 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:39

Nie ważne ile. Ważne że tego akurat typa który mnie atakuje zerwalbym zawsze i wszędzie. Podobnie jak Arni 😄

#540 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 11:46

co łączy beskida z pewnym panem na g? Oboje komentują wszystkich a sami nawet za milion dolarow nie odwazyliby sie pojechać ze mną czy kimkolwiek XD

Problem jest taki, że się umawiasz, a potem nie przyjeżdżasz, bo "coś tam". Grzesiek i inni już nieraz o tym wspominali tutaj i na Stravie. Na Kocierz też nie przyjechałeś, ja byłem. Zresztą...jak ty za Rapha 500 każesz sobie słono płacić, to co dopiero za taki zaszczyt wspólnej jazdy :P

Nie stać mnie :D

A jeszcze nie daj Boże byś się przeziębił, albo przewrócił i stłukł kolanko...byś mnie ciągał po sądach, odszkodowania...po co mi to? xD

Dodaj odpowiedź