I to jest, naprawdę genialna w swej prostocie rada! Z tego co widzę Adam jesteś na najlepszej drodze do tego by rower znienawidzic.Może dla odmiany zostaw Garmina, telefon czy cokolwiek innego czym można coś mierzyć, w domu i zwyczajnie pojedź. Poważnie.
Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#521 Gosc_BikeBang_*
Napisano 07 styczeń 2020 - 07:23
- beskidbike lubi to
Napisano 07 styczeń 2020 - 07:45
"Turystaszosowy" - bo padnę 🤣 - może jeszcze dołączysz ze zdjęciami do Łukasza? Jakieś widoczki, krajobrazy, ciekawi ludzie czy inne zabytki 😁
- beskidbike lubi to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 07 styczeń 2020 - 09:23
Wmawiasz mi słowa których nie powiedziałem, żeby wywołać wojnę
Niczego ci nie wmawiam. Mówię tylko jak było. I ludzie jeździli i jeżdżą z radością w dużo gorszych warunkach niż są obecnie. Być może jesteś "miękka faja" i to nie dla ciebie. Być może. Faktem jednak jest, że ewidentnie cię to męczy, sprawia ból i cierpienie, a przyjemności zero. Bez sensu.
#524 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 07 styczeń 2020 - 09:41
Niczego ci nie wmawiam. Mówię tylko jak było. I ludzie jeździli i jeżdżą z radością w dużo gorszych warunkach niż są obecnie. Być może jesteś "miękka faja" i to nie dla ciebie. Być może. Faktem jednak jest, że ewidentnie cię to męczy, sprawia ból i cierpienie, a przyjemności zero. Bez sensu.
A Ty znowu robisz do kogoś wycieczki personalne ... zżygać sie można Twoimi komentarzami w kierunku TurystyRowerowego
Napisano 07 styczeń 2020 - 09:48
Zobacz na tytuł tematu. "Dyskutujesz na własną odpowiedzialność", jak ci nie pasuje to tu nie zaglądaj. Poza tym, żadne wycieczki osobiste, a stwierdzenie faktów. Być może ominęła cię wątpliwa przyjemność czytania (już usuniętych) ostatnich wynurzeń Adasia na temat jego nieudanych treningów, więc nie wiesz o czym mowa
- Prozor lubi to
#526 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 07 styczeń 2020 - 09:57
Zobacz na tytuł tematu. "Dyskutujesz na własną odpowiedzialność", jak ci nie pasuje to tu nie zaglądaj. Poza tym, żadne wycieczki osobiste, a stwierdzenie faktów. Być może ominęła cię wątpliwa przyjemność czytania (już usuniętych) ostatnich wynurzeń Adasia na temat jego nieudanych treningów, więc nie wiesz o czym mowa
Czyli mogę cię nazwać że prawdopodobnie jesteś chujem ( traktuj to jako czysty przykład) i admini mają to mieć w dupie ? nie no, nie schodźmy na ten poziom dyskusji . Że też jeszcze się do Adama nie przyzwyczailiście ... zatrważające.
Przykład, przykładem - ale są jakieś granice. Za wyzywanie tydzień karnego szlabanu bez taryfy ulgowej.
Użytkownik Prozor edytował ten post 07 styczeń 2020 - 11:50
Wpis moderacyjny
Napisano 07 styczeń 2020 - 10:20
mogę cię nazwać że prawdopodobnie jesteś chujem
Możesz spróbować, pytanie, czy regulaminowo podejdzie do tego administracja
Tak się składa, że ktoś mnie wpisał jako autora tematu, więc pozwolę sobie napisać, że to tak jak z tematem wspomnianego Łukasza z jego zdjęciami. Nikt nie karze ci oglądać. Tak samo tutaj, nie podoba się, omijaj "mój "temat
Aaa...spoko, na "chuja" się nie obrażam, możemy iść po całości (o ile pozwolą)
NIE pozwolą.
Użytkownik Prozor edytował ten post 07 styczeń 2020 - 11:52
Wpis moderacyjny
Napisano 07 styczeń 2020 - 10:54
Jazda rowerem, poza zarabianiem na nim pieniędzy (Czyli jakaś forma zawodowstwa) - wtedy cierpienie jest właściwie nieodłączne, utrzymanie reżimu treningowego - jest przyjemnością. U Ciebie jest nienawiść do samego siebie i się z tym nie kryjesz. Piszesz o samobójstwie, aktywność fizyczna powinna bezwarunkowo poprawiać samopoczucie a nie je drastycznie pogarszać. Robisz coś co przynosi efekt odwrotny od zakładanego.
Powtórzę- wg mnie powinieneś poszukać pomocy fachowca.
To jak siebie traktujesz rozpieprza psychikę i organizm a to pogłębia doła w obu aspektach.
Jakie byś nie miał osiagi - nie zmieni to niczego w twoim samopoczuciu na dłużej niż chwilę.
Są różne sposoby na to ale do tego potrzeba kogoś kto ogarnia takie wsparcie.
Może psycholog , może psychiatra- nie piszę tego żeby się nabijać, stwierdzam całkowicie poważnie.
Nie wiem na którym etapie jesteś do zrobienia sobie ostatecznej krzywdy ale to nastąpi jeśli nic nie zmienisz.
- beskidbike lubi to
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:07
Myślę, może się mylę, że Adam wszystkich wkręca. Trudno wyobrazić sobie takie oderwanie od rzeczywistości. On nie
pisze tego serio przeciez. I to nalezy rozumiec, i tutaj mi sie
wydaje, ze panowie po prostu mylnie interpretuja. On po prostu pisze
zartobliwie, ironicznie. Ze stosuniem jakims takim zartobliwym do tematu
i samego siebie, ze on to w ten sposob pisze.
- beskidbike lubi to
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:14
Wszystko byłoby ok, gdyby się nie ośmieszał i nie robił z siebie pajaca.
Możliwości są dwie:
-jesteś słaby, to robisz swoje, nie kozaczysz, pokornie przyjmujesz, że są lepsi
-chcesz mieć szacunek, robisz dobry wynik na zawodach, popatrz na messa czy dywyna, ktoś się z nich śmieje?
Jest jeszcze trzecia opcja, jesteś klownem, zdajesz sobie z tego sprawę i się nie przejmujesz
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:28
Myślę, może się mylę, że Adam wszystkich wkręca. Trudno wyobrazić sobie takie oderwanie od rzeczywistości. On nie pisze tego serio przeciez.
Chciałeś dobrze, to też ci się dostało
Kolejny zjeb szczekający przez internet który w zakładce jakoś nie ma adresu.
Specjalnie mnie kurwy wkurwiacie przed treningiem
To już masz podkładkę, jak zaś coś nie pójdzie
PS. No i proszę, zaś wszystko usunięte. Na szczęście zdążyłem nauczony doświadczeniem. Odpowiadając Adasiowi vel turystaszosowy należy WSZYSTKO cytować, bo potem nie wiadomo, o co chodzi
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:33
Chciałeś dobrze, to też ci się dostało
On mię chyba z kimś pomylił, chociaż emocje z jakimi wyjechał świadczyłyby raczej o tym, że to ja się pomyliłem pisząc swojego posta On chyba pisze serio
- beskidbike lubi to
#537 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:36
@Puchaty przepraszam byłem zdenerwowany. Chociaż kiedyś tam analizowałeś że na 2 minuty na maxa miałbym 450 miałem 520 ale to szczegół. 😁
- beskidbike lubi to
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:37
Spokojnie KrissKross jak bym się miał przejmować gościem który jeździ pod Kocierz zygzakiem to by był chyba koniec świata. 😄 przjeechałem setki tysiecy km a typ mnie zna lepiej klasyka. Jak maluszczak
Ile tych setek? Bo dla mnie 2 to nie kilka. Brzmi jak 5 - 6 setek. Wtedy to musiałbyś mieć z... 4 krzyżyki na karku.
- beskidbike lubi to
Napisano 07 styczeń 2020 - 11:46
co łączy beskida z pewnym panem na g? Oboje komentują wszystkich a sami nawet za milion dolarow nie odwazyliby sie pojechać ze mną czy kimkolwiek XD
Problem jest taki, że się umawiasz, a potem nie przyjeżdżasz, bo "coś tam". Grzesiek i inni już nieraz o tym wspominali tutaj i na Stravie. Na Kocierz też nie przyjechałeś, ja byłem. Zresztą...jak ty za Rapha 500 każesz sobie słono płacić, to co dopiero za taki zaszczyt wspólnej jazdy
Nie stać mnie
A jeszcze nie daj Boże byś się przeziębił, albo przewrócił i stłukł kolanko...byś mnie ciągał po sądach, odszkodowania...po co mi to? xD