Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 odpowiedzi w tym temacie

#561 puchaty

puchaty
  • Użytkownik
  • 787 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 styczeń 2020 - 13:41

A to akurat wśród mężczyzn nierzadka przypadłość, że nie umieją przegrywać.. Mój facet ZAWSZE oszukuje w grach a jak raz ogralam go w karty to mnie zaczął szczypac i mówić, że jestem "GUPIA"😂 typowy czterdziestolatek 😜

No ale że ograłaś go mimo, że oszukiwał... Szacun! :)

#562 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 13:50

No ale że ograłaś go mimo, że oszukiwał... Szacun! :)

Taa... Szacun... To była nowa gra, której zasad jeszcze nie ogarniał - tylko dlatego wygrałam😅🤦‍♀️Ale to mnie wiele nauczyło... Z obawy o własne życie już z nim nie zagram nigdy 😜
  • puchaty lubi to

#563 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 07 styczeń 2020 - 14:42

Beskid to żaden niewyjezdzony amator.

I tak sie nie zgodzi ale pofantazjuje troche jak by to wygladalo. Dojezdzamy do legendarnej Kocierzy beskid jedzie na jakims 36-30 ja zwalniam udaje że umieram ze zmeczenia, i nagle staje w pedały na garminie widzę 650 W jadę tak ponad minutę. Beskida już dawno nie ma jakaś mała kropka na horyzoncie.

Po ponad minucie dysze straszliwie ale jade dalej mocno ponad progiem ponad 100W więcej niż on na zakwaszonych nieludzko nogach. Blisko szczytu znowu staje na pedały i umieram do samego konca cisnąć ile mogę ostatnie 20s to znowu 600W. Czekam na niego pijac piwo w hotelu SPA :D

Ja mówię o sobie.
Kiedyś konfrontowałem forumowe opowieści z realiami.
Nie żeby celowo.
Ale doświadczenie ciekawe.

#564 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 15:40

Oj harvey moge ci tylko poslax buziaczki. Tak 150w to dla mnie godzinna tempówka ;*

A waty ktore podalem byly pisane dla zartu chyba nie myslisz ze myslalem ze ktoś uwierzy w te 600 na kadencji 20? Pewnie caly spocony analizowales ten wykres xd

#565 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 15:53

Typ nie umie sie powstrzymać i już jakieś teksty o rodzinie. Zaraz sie dowiem kim była moja prapraprapraprababcia i z kim się puszczala moja babcia z 13 wieku.

Nie no rozumiem frustrację jak bym tremowal max 5h w tygodniu i to w miejscu.

#566 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 15:55

@BikeBang pokaż gdzie przegralem z beskidem. Przecież ten typ podobnie jak drugi typ na H szczekaja tylko głośno i na jazdy bez krecenia po lodzie mowia godzinne czasowki. Komedia.

#567 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 16:17

@BikeBang pokaż gdzie przegralem z beskidem. Przecież ten typ podobnie jak drugi typ na H szczekaja tylko głośno i na jazdy bez krecenia po lodzie mowia godzinne czasowki. Komedia.

Ale, że co ja? , jak? gdzie? He? 🤔😅

#568 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 16:21

"to akurat wśród mężczyzn nierzadka przypadłość, że nie umieją przegrywać.. " pytam gdzie mnie zerwalo tych dwoch panow? Ja jestem podobni oszustem bo dla żartu napisalem jakieś 600w a oni ukrywaja swoje treningi nawet. Beskid to juz w ogóle.

#569 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 16:42

"to akurat wśród mężczyzn nierzadka przypadłość, że nie umieją przegrywać.. " pytam gdzie mnie zerwalo tych dwoch panow? Ja jestem podobni oszustem bo dla żartu napisalem jakieś 600w a oni ukrywaja swoje treningi nawet. Beskid to juz w ogóle.

Nie sugeruję, że przegrales z kimkolwiek Adam. Ale wszelkie niepowodzenia przyjmujesz źle..i to Cię wyniszcza. Sam ze sobą nie umiesz przegrywać! Opamietaj się. Zresztą ja wiem dlaczego Ci ostatnio nie ida treningi! BO POTĘŻNĄ ILOŚĆ ENERGII TRWONISZ NA BEZSENSOWNE DYSKUSJE I UDOWADNIANIE ZUPEŁNIE OBCYM LUDZIOM, ŻE... No właśnie... Co Ty chcesz, komu udowodnić? Jesteś jedyny w swoim rodzaju 😍

#570 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 07 styczeń 2020 - 16:44

Nie chcą Ci obciachu narobić

#571 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 16:46

No i dobrze. Kończę ta glupia dyskusje. Beskidbike Harvey Dent i BikeBang jak by mi walneli 800 przez dwie minuty pod gore to bym nie wiedzial co sie dzieje, a potem to już tylko 500 w siodle przy 50 kg a ja bym nawet sekundy sie nie utrzymał. I wszysxy zadowoleni i koniec dyskusji.

Dzisiaj było ok na treningu.

#572 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 07 styczeń 2020 - 16:53

Tylko dziś.

No to jak z podjęciem rękawicy? Przyleć, pojedziemy się razem styrać. Tu natrzepiesz watów, kilosów i podjazdów niewyobrażalną ilość, nawet nie wyjeżdżając z miasta.
Miejsce ultra zacne, mistrzostwa świata były. Wszędzie pod górę.

#573 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 17:21

Przegrywanie przegrywaniem  ale z godzinnej tempówki zrobić 

żeby podnieść sobie EGO i zdobyć poklask  myśląc że ktoś się nie jorgnie ....

Biedny, chory człowiek

Niektórzy się zorientują...a co jeśli wpadnie tu drugi taki zakompleksiony chłopaczyna i będzie się głowił jak dociągnąć do tych 600 czy 800W w dwie minuty? :/

#574 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 17:41

Tylko dziś.

No to jak z podjęciem rękawicy? Przyleć, pojedziemy się razem styrać. Tu natrzepiesz watów, kilosów i podjazdów niewyobrażalną ilość, nawet nie wyjeżdżając z miasta.
Miejsce ultra zacne, mistrzostwa świata były. Wszędzie pod górę.

Nie chcą Ci obciachu narobić

To jest coś o czym wspomina wielu liczących się sportowców. Zawody wygrywa się przede wszystkim głową. 

Tu gość skacze jak kogucik, miota się po forum, szarpie z planami treningowymi, które i tak biorą w łeb i co z tego? Wrzucenie cyferek na Stravę, albo i nie bo coś nie poszło, zrobienie trochę szumu, wyzywanie na pojedynki, żeby jakoś zrównoważyć sobie niepowodzenie i na tym się kończy.

Gdyby w ogóle odważył się stanąć na starcie, to jeszcze przed ruszeniem by się spalił dostał sraczki i nie wiadomo co jeszcze. W najlepszym wypadku bardzo szybko by odpadł. Co z tego że Waty, jak glowa nie działa...

Dlatego @tobo nawet jakbyś ufundował ten bilet do Norwegii to znajdzie się milion powodów, żeby tylko nie stanąć do rywalizacji.

Dlaczego tak piszę? Bo trochę wiem jak to jest, akurat nie na rowerze, ale ostatecznie "spinam poślady" i daję radę. Normalne stresowe reakcje, które przechodzi wielu, tylko trzeba umieć sobie z tym radzić

#575 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 17:53

Haha nic nie bierze w łeb pajacu. Idę zgodnie z planem i nie jesteś leszczu tutaj tym który to kontroluje. Tym bardziej że o treningu masz pojęcie jak ka o balecie.

Tobo dawaj kasę na transport itd skoro ja mam do jasnie Pana jechać.

#576 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 17:56

Codziennie piszę od 3 lat. Jedź ze mną w góry na trening. Nigdy nie przyjales wyzwania. Bylem na kocierzy w tym dniu co ty i cie tam nie widziałem. Nawet Prozor mial beke jak sie tlumaczyles ze cytuje "mogę wam pokibicować ale nie bede sie scigal bo jade swoje" tak wlasnie pisales i to w tym temacie sa na to dowody.

Możesz również przyjechać do mnie ja oplace podróż czy to paliwo czy bilet. Zrobimy mala rundkę tylko nie bede czekal jak odpadniesz na wiadukcie nad torami pierwszym.

#577 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 18:03

Przecież wkleiłem na poprzedniej stronie. Teraz ty pokaż gdzie byłeś 12 i 13 września, ja już sprawdziłem :D 

#578 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 18:05

. Nigdy nie przyjales wyzwania. Bylem na kocierzy w tym dniu co ty i cie tam nie widziałem. Nawet Prozor mial beke jak sie tlumaczyles ze cytuje "mogę wam pokibicować ale nie bede sie scigal bo jade swoje" 

Zapomniałem zacytować do czego się odnoszę, bo zaraz pewnie zniknie ;)

#579 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 19:06

Niektórzy się zorientują...a co jeśli wpadnie tu drugi taki zakompleksiony chłopaczyna i będzie się głowił jak dociągnąć do tych 600 czy 800W w dwie minuty? :/

https://www.strava.c...sis/10097/10217

Zobacz czas i moc :) chudy kolarz 70 kg powiedziałbyś że anorektyk. Tak 660W przez dwie minuty. Tobie jako turyście mającego 3w/kg na górce za warzywniakiem trudno to sobie wyobrazić☺

#580 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8612 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 07 styczeń 2020 - 19:18

To może zmniejszy nieco docelowe waty i chociaż te 440 W:

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

Dodaj odpowiedź