Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#542 Gosc_beskidbike600_*
Posted 07 January 2020 - 11:51
KRISSKROSS CZYTAJ !!😁😁😁😁😁😁
Z tego co pamietam w tym dniu na Kocierzy bylem i zrobilem czas ktorego nigdy nienosiagniesz i nie osiagnales. Strava. Ja sie nie ukrywam z niczym jak Ty.
Posted 07 January 2020 - 11:57
Gdzie jest moderator? Ja chce bana na wieczność.
Wystarczy zgłoszenie: Zgłoszenie Usunięcia Konta Na Szosa.org
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 07 January 2020 - 12:08
Nie ważne ile. Ważne że tego akurat typa który mnie atakuje zerwalbym zawsze i wszędzie. Podobnie jak Arni 😄
Ważne. Bo się z setek robi setka. A ostatecznie wódki.
Aż kusi żeby Cię zaprosić, nawet bilet zafundować i gdzieś pociągnąć. Z czystej chęci przekonania się jak te wszystkie liczby i przechwały funkcjonują w rzeczywistości, jeden na jeden. Król pomiaru kontra niewyjeżdżony amator...
Ciekawe...
- Prozor likes this
#547 Gosc_beskidbike600_*
Posted 07 January 2020 - 12:12
I tak sie nie zgodzi ale pofantazjuje troche jak by to wygladalo. Dojezdzamy do legendarnej Kocierzy beskid jedzie na jakims 36-30 ja zwalniam udaje że umieram ze zmeczenia, i nagle staje w pedały na garminie widzę 650 W jadę tak ponad minutę. Beskida już dawno nie ma jakaś mała kropka na horyzoncie.
Po ponad minucie dysze straszliwie ale jade dalej mocno ponad progiem ponad 100W więcej niż on na zakwaszonych nieludzko nogach. Blisko szczytu znowu staje na pedały i umieram do samego konca cisnąć ile mogę ostatnie 20s to znowu 600W. Czekam na niego pijac piwo w hotelu SPA
Posted 07 January 2020 - 12:16
- beskidbike likes this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
#552 Gosc_beskidbike600_*
Posted 07 January 2020 - 12:29
Mam nadzieje ze nikt nie bierze do siebie tych rzeczy. Z beskidem moglbym nawet na 🍺 pójść oczekujac na niego pol godziny na szczycie Kocierzy. 😂😂
#553 Gosc_BikeBang_*
Posted 07 January 2020 - 12:52
Na szczycie KOCIERZA a nie Kocierzy!!!!Narkotyk. Dobra panowie zaraz będę sie zbierał na podziwianie widoków jak to turysta(👧) i śpiewu ptaków XDD
Mam nadzieje ze nikt nie bierze do siebie tych rzeczy. Z beskidem moglbym nawet na 🍺 pójść oczekujac na niego pol godziny na szczycie Kocierzy. 😂😂
Posted 07 January 2020 - 12:54
Z tego co pamietam w tym dniu na Kocierzy bylem i zrobilem czas ktorego nigdy nienosiagniesz i nie osiagnales. Strava. Ja sie nie ukrywam z niczym jak Ty.
Niestety nie umiem znaleźć twojej wymówki z tego dnia na forum, ale zadałem sobie trud i odszukałem na Stravie. Ja byłem dwa dni weekendu:
link usunięty
oczywiście turystycznie i bez spiny, wystarczy popatrzeć na tętno. Nie jechałem też sam Raz szosa, raz MTB
Aż kusi żeby Cię zaprosić, nawet bilet zafundować i gdzieś pociągnąć. Z czystej chęci przekonania się jak te wszystkie liczby i przechwały funkcjonują w rzeczywistości, jeden na jeden. Król pomiaru kontra niewyjeżdżony amator...
Ciekawe...
Adam jest dobry, nie mówię, że nie. Tylko myślę, że gdyby ktoś go wyprzedził to by usiadł na asfalcie i płakał, a potem wymówki, że przerzutka źle działała, albo klocki ocierały... Psycha by siadła na bank
#556 Gosc_BikeBang_*
Posted 07 January 2020 - 13:03
A to akurat wśród mężczyzn nierzadka przypadłość, że nie umieją przegrywać.. Mój facet ZAWSZE oszukuje w grach a jak raz ogralam go w karty to mnie zaczął szczypac i mówić, że jestem "GUPIA"😂 typowy czterdziestolatek 😜Niestety nie umiem znaleźć twojej wymówki z tego dnia na forum, ale zadałem sobie trud i odszukałem na Stravie. Ja byłem dwa dni weekendu:
https://www.strava.c...ties/2783069049
https://www.strava.c...ties/2786235351
oczywiście turystycznie i bez spiny, wystarczy popatrzeć na tętno. Nie jechałem też sam Raz szosa, raz MTB
Adam jest dobry, nie mówię, że nie. Tylko myślę, że gdyby ktoś go wyprzedził to by usiadł na asfalcie i płakał, a potem wymówki, że przerzutka źle działała, albo klocki ocierały... Psycha by siadła na bank
Posted 07 January 2020 - 13:18
Przegrywanie przegrywaniem ale z godzinnej tempówki zrobić
3:05h 289W avg 480W NP 3:05h 289W avg 480W NP
Wpadła siła 6 powtórzeń 3 minuty 600-610W kadencja 20-25 na siedząco. Czułem jak trzeszczą mi kości. Reszta tlen i dwa skoki 2 minuty 800W
żeby podnieść sobie EGO i zdobyć poklask myśląc że ktoś się nie jorgnie ....
Biedny, chory człowiek
- beskidbike likes this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
#559 Gosc_BikeBang_*
Posted 07 January 2020 - 13:20
A może, po prostu dowcipnis, który Was wkręca i tyle? Hm? A Wy łykacie jak pelikany..Przegrywanie przegrywaniem ale z godzinnej tempówki zrobić
żeby podnieść sobie EGO i zdobyć poklask myśląc że ktoś się nie jorgnie ....
Biedny, chory człowiek
Posted 07 January 2020 - 13:23
Nie sądze bo szybko nerwy mu puszczają i zaczyna obrażać adwersarzy. Troll miał by z tego zabawę od początku do końca. On rzuca zabawkami jak mu ktoś udowodni że jest "GUPI"
Jak miałem tyle lat co Adaś (a wtedy ojciec go jeszcze w torebce mieszał) to nazywało się to dzieci neostrady
- Prozor and beskidbike like this
marvelo