Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
Posted 07 January 2020 - 19:38
Coś ci się linki pomyliły ja pytałem gdzie ty byłeś 12 i 13 września zamiast na Kocierzu, a ty mi jakiegoś Gesinka wklejasz, który mnie g... obchodzi.
Poza tym to jest zawodnik, ty też jarasz się rywalizacją, więc pokaż swoje wyniki z zawodów, jak wypadasz na tle innych "napinaczy"
Tak wiem, nigdzie nie startowałeś, nie masz odwagi na taką rywalizację, bo zesrałbyś się ze strachu na starcie, na samą myśl, że przegrasz
Posted 07 January 2020 - 19:47
Haha nic nie bierze w łeb pajacu. Idę zgodnie z planem i nie jesteś leszczu tutaj tym który to kontroluje. Tym bardziej że o treningu masz pojęcie jak ka o balecie.
Tobo dawaj kasę na transport itd skoro ja mam do jasnie Pana jechać.
Masz darmowy wikt i nocleg plus przewodnictwo po trasach mistrzostw świata. Tylko musisz być w wypasionej formie. Możesz nawet garka i pomiar mocy wziąć (nie być turystą) jak wstawisz wyniki na stravie wskoczysz do czuba wszystkich statystyk.
Posted 07 January 2020 - 19:58
Haha nic nie bierze w łeb pajacu. Idę zgodnie z planem i nie jesteś leszczu tutaj tym który to kontroluje. Tym bardziej że o treningu masz pojęcie jak ka o balecie.
Za to ma pojęcie o innych rzeczach i już nie mogę się doczekać kiedy się spotkamy
Podać adres?
#586 Gosc_beskidbike600_*
Posted 07 January 2020 - 20:02
Posted 07 January 2020 - 21:06
Mogiem być sędzia w tym pojedynku 😁Jako, że jestem stąd...
Nie mam nic przeciwko, ale wszyscy wiemy, że nic nie będzie, bo kolega ma pełną wkładkę na samą myśl o jakiejkolwiek rywalizacji
Trochę się tutaj albo na Stravie pomiota jak kura z odciętą głową i...to by było na tyle
Za chwilę teksty że zaś dał d..., obrażanie, usuwanie wpisów i tak w kółko.
Acha, na wiosnę jak będzie załamka i kompletnie bez formy to jeszcze będzie "rzucanie kolarstwa"
Wesoło jest
#595 Gosc_beskidbike600_*
Posted 07 January 2020 - 21:11
Straszyłeś kilka osób w tym mnie sądem więc ma pewno chodzi ci o uczciwą rywalizacje na ringu XD o ile kosy nie wyjmiesz w ogóle.
To ty możesz co najwyżej do mnie przyjechać a ja z łaską zerwe cie jak psa. Czekajac az przyjedziesz bede popijał kawusie. Nie odwrotnie ;*