Jump to content

Photo

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 replies to this topic

#921 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 03 March 2020 - 00:55

Beka. Po prostu ten gość nie ma.wstydu

#922 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8,612 posts
  • SkądSulęcin

Posted 03 March 2020 - 08:03

Radzę się uspokoić, bo znowu wasza dwójka wyleci z forum 🚷🚳⛔

• beskidbike and Yar_Tur like this

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#923 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 04 March 2020 - 21:59

W tym miesiącu jadę 500 km naraz. Nie wiem dokładnie jaki dzień. Dużo zależy od pogody, lampamjest 1600 lm, dwa aku 4400 mah, 5000 mah powerbank do garmina, rower sprawny. Szukam chętnych. Mogą być Ci którzy hejtowali. Wytrzymali silni, nie muszą być mądrzy.

Trasa niestety petla, ale uniknie się powrotu pociągiem noclegów itd. do uzgodnienia ale jakaś duża z dala od domu żeby nie było za nudno. Żadnych zmian. Cały czas będę z przodu. Średnie waty spokojne ok 180-200 większość trasy.

Szczególnie zapraszam @GRZESIEK32
  • SILESIAN likes this

#924 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 06 March 2020 - 23:53

@Grzesiek32 Trasa ustalona, Twoje rodzinne tereny, tradycyjne pytanie jedziesz czy dygasz😂😂
https://www.strava.com/routes/24245541
Pogoda ma być, przyszły tydzień najprawdopodobniej.

#925 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 09:34

jechać w świętokrzyskie bez wjazdu pod legendarne miejsce? a prognozom bym zbytnio nie ufał bo można się rozczarować , zwłaszcza takiej marcowej . Okolice Kielc, zwłaszcza ten obszar między Kielcami a Ostrowcem potrafi być 3 stopnie a o poranku nawet i 5 stopni chłodniej niż u nas. W Kielcach zamiast w lewo na S 74 , można lecieć prosto na Cedzyne, ale mimo to radzę uważać, ruch jest tam spory . Latają tiry,m.in do okolicznych kopalni dolomitu,potrafi być pusto , a czasami to nawet po 6-7 jeden za drugim.
Coś mi się zdaje że zobaczyłeś ten filmik z linku w moim profilu i Cie wzięło na szosowanie śladami świętokrzyskich tytanów kolarstwa 😁

#926 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 10:01

Przecież będę przejeżdżał przez Cedzynę. Zobacz jeszcze raz. z Kielc będę wracał nie odwrotnie. Powinienem być tam za dnia więc luz

#927 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 10:14

Dopiero teraz zauważyłem że fragment przed Kielcami to S. No to w Cedzynie zjadę na tą boczną na rondzie

#928 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 19:51

Sami kozacy i nagle cisza. Już się nie mogę doczekać jak ja pojadę 500 a inni dalej będą 60 minut na trenażerze w salonie powtórzenia SS robili.

#929 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:02

Sami kozacy i nagle cisza. Już się nie mogę doczekać jak ja pojadę 500 a inni dalej będą 60 minut na trenażerze w salonie powtórzenia SS robili.

Nie mów hop Adaśku! I nie chwal dnia przed zachodem słońca. Niejeden, bowiem, chojraczył i się zbłaźnił. Z takimi postami poczekaj, może, aż przyjedziesz z powrotem. Bo pogoda nie dopisze, skurcz złapie, nie daj Boże coś nie pójdzie i zaś będą co poniektórzy mieli bekę. Ale ja jestem z Tobą, żeby nie było! Z serca życzę powodzenia! 😘
  • beskidbike likes this

#930 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:10

Jaki skurcz? No nie rozśmieszaj mnie. Takich rzeczy mogą się obawiać panowie których tu nie będę wymieniał. W ciągu ostatnich 4 lat skurcz mnie złapał tylko 3 razy. Raz po tygodniu przerwy ciepły dzień i próba pobicia pr na Kocierzy delikatny skurcz, drugi raz po 2 tygodniach przerwy pierwsza jazda w ogóle od razu sto km, a trzeci raz rok temu 200 km w wysokiej drugiej strefie jako najdłuższy trening od roku ponad więc lepiej Ty się bój skurczy z Twoim treningiem niż ja nawet nie biorę takich bzdur pod uwagę.

760 km w drugiej strefie zrobiłem w 3 dni w pogodę dużo gorsza niż ta zapowiadana 500 km potraktuje jako zwykły dłuższy trening. Nawet nie będę inaczej tego traktował poza konieczności zabrania lampek.

Bekę mają praktycznie zawsze leszcze ja nie widziałem żeby ktoś lepszy ode mnie się śmiał . Zawsze o ironio ci którzy jeżdżą 5h na trenażerze w tygodniu. Przypadek?

Także szumnie zapowiadam 500 km i nie mogę doczekać się komentarzy hejterów. Zastanawiam się czy BikeBang to hejterka czy jeszcze nie XD
  • vpablov likes this

#931 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:20

Jaki skurcz? No nie rozśmieszaj mnie. Takich rzeczy mogą się obawiać panowie których tu nie będę wymieniał. W ciągu ostatnich 4 lat skurcz mnie złapał tylko 3 razy. Raz po tygodniu przerwy ciepły dzień i próba pobicia pr na Kocierzy delikatny skurcz, drugi raz po 2 tygodniach przerwy pierwsza jazda w ogóle od razu sto km, a trzeci raz rok temu 200 km w wysokiej drugiej strefie jako najdłuższy trening od roku ponad więc lepiej Ty się bój skurczy z Twoim treningiem niż ja nawet nie biorę takich bzdur pod uwagę.

760 km w drugiej strefie zrobiłem w 3 dni w pogodę dużo gorsza niż ta zapowiadana 500 km potraktuje jako zwykły dłuższy trening. Nawet nie będę inaczej tego traktował poza konieczności zabrania lampek.

Bekę mają praktycznie zawsze leszcze ja nie widziałem żeby ktoś lepszy ode mnie się śmiał . Zawsze o ironio ci którzy jeżdżą 5h na trenażerze w tygodniu. Przypadek?

Także szumnie zapowiadam 500 km i nie mogę doczekać się komentarzy hejterów. Zastanawiam się czy BikeBang to hejterka czy jeszcze nie XD

Zamilcz głupcze! Bo powiesz o jedno słowo za dużo i stracisz jedną z nielicznych tu, szczerze wierzących w Ciebie osób. Swoją drogą skoro traktujesz ten przejazd jako trening jedynie, to co buczysz o tym jak najęty i się egzaltujesz 😋

#932 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:22

No i dobrze, ja nie potrzebuje żeby ktoś we mnie wierzył z czymkolwiek. Mi to nie robi różnicy nie potrzebuje błogosławieństwa nikogo choć beskidbike myśli inaczej
  • beskidbike likes this

#933 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:27

Kieleckie górki w połączeniu z jodłą wyżuwają z energii :P

#934 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:31

To będzie tylko jeden z regionów przez który przejade.
Liczę jednak że po drodze spotkam 500pięknych kobiet 👄😁😍

#935 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:33

No i dobrze, ja nie potrzebuje żeby ktoś we mnie wierzył z czymkolwiek. Mi to nie robi różnicy nie potrzebuje błogosławieństwa nikogo choć beskidbike myśli inaczej

Ojjjj, widzę, że ktoś tu aspiruje do miana niesympatycznego dupka roku... Ale załatwione Adam.

#936 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 20:38

Z tymi kobietami to żart był, nie będę zwracał żadnej uwagi na żadne kobiety na takiej jeździe ☺️😁

#937 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 07 March 2020 - 21:04

Z tym trenażerem i jeżdżeniem w salonie, to rozumiem że o mnie (chociaż jeżdżę w piwnicy), ale z błogosławieństwem to już nie rozumiem, o co ci chodzi.

I z tym 500 km nie rób tyle szumu, obecnie to już nie jakiś niespotykany wyczyn. Gustav by tyle zrobił "po robocie" bez żadnych przygotowań,tylko musiałbyś mu dać czas żeby sobie zdążył bochenek chleba kupić na drogę :D

#938 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 21:10

A kto powiedział że to wyczyn? Przecież wyraźnie napisałem że traktuje to jak zwykły długi trening. Zero respektu dla dystansu. Żaden wyczyn zwykły trzepak ride. Mogę Ci zacytować ten fragment

500 km potraktuje jako zwykły dłuższy trening. Nawet nie będę inaczej tego traktował poza konieczności zabrania lampek.

Ba. Nawet wierzę że Ty byś zrobił bez problemu

#939 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 07 March 2020 - 21:16

Zastanawiam się ile masz lat? Brzmisz gimnazjalnie, góra pierwsza klasa "średniaka"....

#940 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 07 March 2020 - 21:21

Klasyczny atak. Albo ile masz lat albo czepianie się literówki. Z tego co pamiętam a pamięć mam znakomitą, pisałeś że potrzebuje wielu godzin na trenażerze żeby utrzymać się z Tobą na treningu.

Reply to this topic