Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 odpowiedzi w tym temacie

#941 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 21:31

Naprawdę nie robicie na mnie wrażenia, 75% gości z tego forum zaczęła jeździć gdy to sie stało modne i od razu szosa trenażerki trenerzy, zero podbudowy itd. i nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to że oni teraz mi mówią jak mam żyć XD

#942 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 marzec 2020 - 21:38

Ba. Nawet wierzę że Ty byś zrobił bez problemu

Kondycyjnie nie wiem, ale wiem, że problem byłby z dupą i kręgosłupem, więc przyjemność średnia :/

Wielu ludzi jeździ takie dystanse, zobacz ile jeździ kolega @impa z forum. Różnica jest tylko taka, że nie wspominają o tym ani słowa. A ty pi&@lisz o tym, jakby to był jakiś lot w kosmos :P

• Senninho lubi to

#943 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 marzec 2020 - 21:41

Naprawdę nie robicie na mnie wrażenia, 75% gości z tego forum zaczęła jeździć gdy to sie stało modne i od razu szosa trenażerki trenerzy, zero podbudowy itd. i nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to że oni teraz mi mówią jak mam żyć XD

Tu też się mylisz, bo wspominałem już, że zacząłem jeździć "na poważnie" jak ty jeszcze na gówno mówiłeś papu :D

#944 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 21:41

No właśnie. Kogo jeszcze wymienisz? Impa Gustav itd. zaslaniasz się innymi a sam tłuste dupsko grzejesz w salonie przy kominku a na Przegibek wjeżdżasz wolniej niż kobiety w ciąży. Tobo też jeździ 500 km każdego dnia z 10000 pionu tylko nikt nigdy tego nie widział. Więc równie dobrze mogę napisać że byłem wczoraj na Marsie bez żadnych dowodów.
  • beskidbike lubi to

#945 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 21:57

Niech będzie że jeździłeś poważnie jak ja mówiłem na gówno papu spoko.
W takim razie zapraszam do rywalizacji kto dłużej będzie jeździł.

#946 Senninho

Senninho
  • Użytkownik
  • 1384 postów
  • SkądSzczecinek

Napisano 07 marzec 2020 - 22:25

Adaś tak sobie patrze na Twoją Strave i patrzę, że treningi masz pod praktykę listonosza. 3 dni pod rząd 250? Super. W jakim celu? Jedziesz na Tour w tym roku albo liczysz na dziką kartę w Giro? Jak przygotowania pod ultra to super. Ale z tego co widać na Strava wyścigów nie jeździsz. Jak tylko żeby zaimponować to słabo. Są lepsi. Dużo lepsi. Robią tyle, ze średnia 36. Jedź sobie RMDP albo 1008 i tam szukaj rywali. Tam się ścigają ultrasi. Ja wolę jeździć szybciej niż wolniej i próbować wyjeżdżać asfalt w około Dąbrowy Górniczej. Moim celem na sezon nie jest jechanie żeby zaimponować Adasiowi mam je trochę bardziej ambitne. A moja wstawka w Twoim kierunku to tylko delikatna aluzja, żebyś zmienił podejście i cieszył się, ze zagubionego bidonu, braku monet i deszczu a cierpiał robiąc podjazd bijąc PR-a lub łapiąc bombę, a nie za każdym razem wychodząc na rower
Bo szybko się przetrenujesz i nie chodzi tu o mięśnie a o głowę.
A w kolarstwie to głowa steruje silnikiem.

Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka
  • beskidbike lubi to

#947 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:28

Chce zobaczyć leszczu twój super ambitny trening. Daj linki wykresy posmiejemy się razem. Chyba że wolisz się pościgach daj znać jakie wyścigi jedziesz w tym roku mogę wpaść.
Zawsze możesz też jak Beskid zobaczyć kto DŁUŻEJ będzie jeździł tzn więcej lat. Chyba że boisz się że Cię osmiesze i w tym?

#948 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:29

1008 że średnia 36 solo. Jakieś dowody? Bo ja powiem że zrobiłem 1000 że średnia 120 na bmx i co udowodnisz że nie?
  • beskidbike lubi to

#949 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:35

Od mojego miasta się odpierdol typie kimkolwiek jesteś. I żadnego adasia. Ja nawet nie wiem(i nie chce wiedzieć!!!!) Jak masz na imię.

#950 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:38

Na takich długich ultra max to raczej ze 32-33. Chyba że jakaś jazda grupowa bo samemu wątpię że ktoś przejedzie 36 km/h . Na krótkich owszem, sam miałem po 36-37 km/h na 100km

#951 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:39

Spokojnie tu są tacy co tysiąc w sniezyce jeżdżą. Tylko że nikt tego nie widział.

#952 Senninho

Senninho
  • Użytkownik
  • 1384 postów
  • SkądSzczecinek

Napisano 07 marzec 2020 - 22:52

Strava pewnego kolarza amatora, który mnie bardzo motywuje. Świetnego czasowca. I nie pisałem, że 1000 robią a 250 ja to jestem cienias. Jeżdżę 6 sezon i dopiero się uczę. Na szczęście szybko. Wiem o kolarstwie trochę więcej od Ciebie np. że na trening się bierze bidon, coś do jedzenia, że rower się myje i taki pro tip. Zamiast jeździć w koło komina bez celu rozwoź listy. Tempo i dystanse te same a zarobisz na telefon z NFC i brak monet przestanie być problemem bo telefon żeby robić zdjęcia kotom przecież wozisz Adaś ;-) a9e15453b81fbc7f6e9d00743f95686a.jpg

• beskidbike lubi to

#953 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:55

No i skończyły się argumenty. Jak zawsze mówię psy szczekają a karawana jedzie dalej. Najbardziej lubię tych którzy mi wieszczą wypalenie, kocham ich wręcz. Wystarczy ich ośmieszyć latami jazdy i patrzeć jak będą po kolei rzucać rower z takich bądź innych powodów. Takich już było kilku przez ostatnie raptem 3 lata. Rzucili rower albo jeżdżą raz na tydzień po piwo. Kiedyś wiedzieli lepiej jak mam żyć i po co to wam było.

No chyba że ktoś będzie jeździł(i żył) dłużej. Wtedy jedyne co mogę zrobić to się przed pokłonić.tak samo jak ktoś mnie uczciwie zerwie jak psa pod górę. Również się pokłonie.

#954 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 22:58

I co to ma być?
Najpierw mówiłeś że sam jedziesz tysiąc km że średnia 36 potem okazuje się że ktoś inny i to 250...
https://www.strava.c...ties/2848222263

#955 Senninho

Senninho
  • Użytkownik
  • 1384 postów
  • SkądSzczecinek

Napisano 07 marzec 2020 - 23:00

No i skończyły się argumenty. Jak zawsze mówię psy szczekają a karawana jedzie dalej. Najbardziej lubię tych którzy mi wieszczą wypalenie, kocham ich wręcz. Wystarczy ich ośmieszyć latami jazdy i patrzeć jak będą po kolei rzucać rower z takich bądź innych powodów. Takich już było kilku przez ostatnie raptem 3 lata. Rzucili rower albo jeżdżą raz na tydzień po piwo. Kiedyś wiedzieli lepiej jak mam żyć i po co to wam było.

Przecież masz screena. Pobij tego Pana. On lubi czasem długo się przejechać. Zaimponujesz mi.
Przyjadę pojeździć w koło Dąbrowy Górniczej zwrócić Ci honor.
A mnie spotkasz na całej serii Cyklo. Wszystkie wyścigi dystans mega. Sezon zaczynam w kwietniu. W Bobrowie Dadelo wyścigi.

#956 Senninho

Senninho
  • Użytkownik
  • 1384 postów
  • SkądSzczecinek

Napisano 07 marzec 2020 - 23:01

I co to ma być?
Najpierw mówiłeś że sam jedziesz tysiąc km że średnia 36 potem okazuje się że ktoś inny i to 250...
https://www.strava.c...ties/2848222263

Gdzie ja tak napisałem Chłopie. Chyba już przetrenowałeś głowę :D

• beskidbike lubi to

#957 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 23:07

No co za bezczelny kolo z tą Dąbrowa. Listów itd nawet nie skomentuje ale czepianie się miasta czy rodziny to już naprawdę szczyt wszystkiego. Pewnie Ślązak i nie lubi zagłębia

#958 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 23:27

No klasyczny hejter. Chuja o mnie wie coś tam zobaczył wyciągnął jakieś z dupy wnioski żeby tylko mnie obrazić w tym moją rodzinę miasto itd. No wypisz wymaluj definicja hejtu internetowego

#959 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2020 - 23:32

Jak ja jadę 250 to wychodzi że dookoła komina w sensie że blisko za mało, a jak on jeździ w salonie to kurwa Kolumb wymięka. Odkrywca lądów na zwifcie jprdl... Komedia

#960 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 08 marzec 2020 - 00:38

się odpierdol typie kimkolwiek jesteś. I żadnego adasia. Ja nawet nie wiem(i nie chce wiedzieć!!!!) Jak masz na imię.

No klasyczny hejter. Chuja o mnie wie coś tam zobaczył wyciągnął jakieś z dupy wnioski 

Jak ja jadę 250 to wychodzi że dookoła komina w sensie że blisko za mało, a jak on jeździ w salonie to kurwa Kolumb wymięka. Odkrywca lądów na zwifcie jprdl... Komedia

Noo... nareszcie! Prawdziwe oblicze Adasia 😂

Dodaj odpowiedź