Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#201 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 16 październik 2019 - 20:47
Jak dla Ciebie 400 a 480 to to samo to koniec dyskusji. Arnstrong był mocniejszy od Frooma. Rozumiem ze Froome wygral 4x TDF 1x Giro i raz Vuelte ale wiadomo. Na polskich ogorkach z Arnim by przegrał komedia. Komediodramat. Obecnie poza czasowcami 80 kg chyba nikt juz nie ma wiecej jak 440 ftp
Ale dobrze ze sie przyznałeś do koksowania. Wiadomo ze moc minutowa plus 200w i FTP plus 40w w pare miesiecy to na sucho
Napisano 16 październik 2019 - 20:54
80 kg na jedną rękę przy 30 kg mniejszej wadze od Cyplenkova
Wszystko, to jest no limit
Jak dla Ciebie 400 a 480 to to samo to koniec dyskusji. Arnstrong był mocniejszy od Frooma. Rozumiem ze Froome wygral 4x TDF 1x Giro i raz Vuelte ale wiadomo. Na polskich ogorkach z Arnim by przegrał komedia. Komediodramat. Obecnie poza czasowcami 80 kg chyba nikt juz nie ma wiecej jak 440 ftp
Co ty teraz pier... Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem ci o wynikach jakie ludzie są w stanie uzyskać gdy nie istnieje żadna kontrola antydopingowa. Armstrong, a szczególnie Froom to już czasy WADA, paszportów biologicznych, kontroli, meldowania się, bycia na każde zawołanie. To nie jest już no limit, oni musza się kontrolować, czyścić itd. bo inaczej wpadną. Poczytaj ile jednostek wykryto u Frooma Salbutamolu, a ile lekarze przepisują i po jakiej dawce dostajesz konwulsji, a zrozumiesz co to doping. Gdyby nie kontrole wykryli by u niego 2x tyle. Eee, co ja mówię, leciał by na epo centralnie przy wszystkich i motocyklem byś go nie dogonił.
Napisano 16 październik 2019 - 21:04
Pękły by, widziałem już takie filmy jak im kości nie wytrzymywały, normalnie otwarte złamania piszczeli czy ramion.
Pytałes o wagę w kulturystyce, Greg Kovacs 187cm na offie 180kg, startowo 150kg.
Victor Richards - 177cm i 168kg samego mięsa. Dla porównania Schwarceneger w 1980r ważył ok. 100kg raptem przy wzroście ponad 180cm. Dziecko przy nich. Przyszedł hormon wzrostu i konina urosła 2x, a trend jest na coraz więcej. Zawodowy sport no limited
#208 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 16 październik 2019 - 21:09
Tak jak pisałem wcześniej, co innego kulturystyka , sporty siłowe, atletyczne czy kolarstwo gdzie mamy do czynienia z siłą grawitacji i oporami powietrza więc szprycujac się jest pewny zysk w walce z martwym punktem a co innego kiedy mamy do czynienia z drugim człowiekiem
- Arni lubi to
Napisano 16 październik 2019 - 21:16
Podobnie jest z MMA, kto ich bada na KSW??? Chyba teoretycznie jest jakaś kontrola na UFC, ale kto tam wpada? Nie wierzę, by w Prajdzie kiedyś była za czasów Emelianienki i innych, prali się na maksa i gdyby nie znieczulenia, to pewnie syto trupem by szatnie ścielili
Napisano 17 październik 2019 - 07:10
Chyba raczysz żartować z tym nieco powyżej i na skróty. Miałeś kiedyś 200kg na plecach?
Prawdę mówiąc to 240 kg. Przy ok. 75 kg wagi własnej. Najgorzej z tym zrobić te przepisowe 3 kroki do przodu/tyłu. Bez asekuracji bym tego nie robił. Sam przysiad przy tym znośny.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 17 październik 2019 - 07:34
Nawet jeśli bym ważył nie 74 km (te 25 lat temu ) tylko 2x tyle (oczywiście do wzrostu masy, również proporcjonalnie musiałbym być większy), to 400 raczej nie dałbym rady. 3 stówy pewno tak
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 17 październik 2019 - 10:41
Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka