Nelsonem 😁Taaak, już nie mogę się doczekać kiedy kolegę "uściskam" ;D
Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
Napisano 08 styczeń 2020 - 16:57
Z doświadczenia osobistego Ci powiem: za cienki jesteś na tamtejsze warunki. I terenowe i pogodowe.
I dlaczego Bergen? Nie ma nic gorszego jak pojechać tam i kręcić w mieście wiecznego deszczu. Są lepsze miejsca, 1500 m przewyższeń na 15 000 metrów trasy.
Czekają Cię jeszcze lata na trenażerku żeby sprostać tamtejszym wyzwaniom....
Napisano 08 styczeń 2020 - 17:39
Zresztą przejechałem miliony godzin na rowerze w zyciu
Z tego większość to był sen, który chyba nadal trwa i powoli przechodzi w koszmar własnych kompleksów i czarnych myśli...
@Prozor skasuj moje konto
K... to już nawet nie jest śmieszne. Skończ z tym wreszcie. Po męsku i na zawsze. Masz odwagę?
Napisano 08 styczeń 2020 - 18:00
Bo ja Cię nie zapraszam do Norwegii (z podanych powodów, miałaby Cię na sumieniu) tylko do Anglii.No wiedziałem że tak sie skończy "zaproszenie".
Przez ostatnie prawie 2 miesiące i sto godzin jedynie 5 spędziłem na trenazerku.
Stąd łatwiej wywieźć poległych.
Napisano 08 styczeń 2020 - 18:06
Bo ja Cię nie zapraszam do Norwegii (z podanych powodów, miałaby Cię na sumieniu) tylko do Anglii.
Stąd łatwiej wywieźć poległych.
Chcesz takiego półgłówka zaprosić do Anglii?! Przecież tam jest ruch lewostronny i jeździłby cały czas pod prąd ! xD
Przyhamuj z tego typu określeniami, albo dostaniesz czas na przemyślenia.
Użytkownik Prozor edytował ten post 09 styczeń 2020 - 12:42
Odpowiedź moderatora.