Zamówienie na rok 2020 są zakończone
Głosowania:
Zwycięski projekt
Etap III - wyniki
Etap II - wyniki
Etap I - wyniki
Przesłane propozycje:
Zgłoszone projekty 2020 [Google drive]
Napisano 11 październik 2019 - 08:58
Zamówienie na rok 2020 są zakończone
Głosowania:
Zwycięski projekt
Etap III - wyniki
Etap II - wyniki
Etap I - wyniki
Przesłane propozycje:
Zgłoszone projekty 2020 [Google drive]
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 11 październik 2019 - 09:55
Nie wiem jak spodenki, bo mam tylko długie ocieplane, ale koszulki mają rewelacyjne. Mam jakąś "budżetową" i z serii chyba Strike, musiałbym sprawdzić, i ta materiały, krój, to jest mistrzostwo.
Mam też ciuchy z Ataksport, kupiłem na próbę, bo nie miałem nic tego producenta (a chyba wszystkich innych, polskich, liczących się coś mam) i też są super. Spodenki-wkładki do wyboru, koszulka-materiały, krój, wykonanie tip-top, a ceny...śmieszne. Kontakt i współpraca również super. Krótkie terminy realizacji.
Napisano 11 październik 2019 - 13:42
Piszesz o Verge? Bo Ataksport wychodzi ok.300 zł zależy też pewnie od wybranych wersji
Tak pisałem o Verge. 300 za komplet to przyzwoita cena. Co prawda nie wiem jak dzisiaj ale kiedyś atak sport raczej nie robił zbyt dobrych ubrań.
Ogólnie ja jestem zadowolony z raso zarówno jeśli chodzi o same ubrania jak i współpracę ale można rozważyć inne firmy.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 11 październik 2019 - 14:41
Wstępnie 1x komplet spodenki i koszulka. W wolnej chwili pomyślę nad propozycją wzoru.
Co do producenta. Szczerze mówiąc zawiodłem się na Raso. Koszulka podwija się jak żadna inna, i po jeździe to mnie ręcę od poprawiania bolą, a w sprawie ze spodenkami, na których wyszło po dosłownie kilku miesiącach mega przetarcie kompletnie mnie zlali, najpierw twierdząc, że zły rozmiar, a po mojej odpowiedzi, że rozmiar jest dobry i sprawdzony na 3 różne sposoby, powiedzieli, że zapytają producenta (?) czy miał więcej takich przypadków i w sumie od kilku tygodni jest cisza. Więc pewien niesmak pozostał prawdę mówiąc... Lubię ich ciuchy ale jednak te dwie kwestie mnie lekko zniechęcają.
Ze swojej strony zaproponuje więc klasycznie Santini bo żadne inne ciuchy jakie miałem do tej pory nawet się do ich jakości nie zbliżają.
Napisano 11 październik 2019 - 15:04
Nie wiem jak będzie w dłuższej perspektywie użytkowania Ataksport, ale na ten moment nie ma się do czego przyczepić. Jakość porównywalna albo lepsza niż inni polscy producenci. ZielonyF16 z YT organizował zamówienie, można zobaczyć na filmie jak to wygląda. Ewentualnie ja mogę też coś więcej napisać
Napisano 11 październik 2019 - 15:08
Tak pisałem o Verge. 300 za komplet to przyzwoita cena. Co prawda nie wiem jak dzisiaj ale kiedyś atak sport raczej nie robił zbyt dobrych ubrań.
Ogólnie ja jestem zadowolony z raso zarówno jeśli chodzi o same ubrania jak i współpracę ale można rozważyć inne firmy.
Napisano 11 październik 2019 - 16:38
https://szosa.org/to...-10#entry396695
Ja osobiście na spodenki Verge już bym nie postawił.
Dodatkowo materiał jest mało elastyczny, taki trochę ceratowaty.