[2020] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 23 November 2019 - 18:15
Ok, miałem drobne problemy techniczne ze względu na ilość wariantów spodenek ale jakoś się z tym uporałem.
Zmiany względem ubiegłego roku:
- Niestety niektóre ceny poszły o kilka zł w górę
- Doszły spodenki z ocieplanej lycry, nowe wkładki, czarne szelki z taśmy i ściągacze "premium"
- Wysyłka realizowana jest bezpośrednio przez RASO
- Nowy adres strony z zamówieniami https://cyclingorder.pl (bez myślinika)
- Nowy numer konta bankowego
Gdyby coś nie działało to dajcie znać.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 23 November 2019 - 19:12
Roubaix - "Spodenki kolarskie wykonane z materiału Lycra Roubaix (ocieplane) z wkładką Dr Pads i białymi szelkami z siateczki."
cut, training - "Przylegający krój (1,5 cm szersza i o 1 cm dłuższa niż wersja cut dla tego samego rozmiaru)"
szelki premium - taśma
Nie chcę nic mówić ale wszystko jest podane na tacy na stronie z zamówieniem, trzeba minimum uwagi poświęcić
- wierzba likes this
Posted 23 November 2019 - 20:22
Zdjęcia są bardzo poglądowe. Nie pokazują rzeczywistego projektu a w przypadku obu koszulek letnich oraz spodenek roubaix nawet rzeczywistego produktu.
Swoją drogą jeśli ktoś by mnie poratował zdjęciem koszulki training to chętnie zaktualizuję stronę.
Posted 23 November 2019 - 20:37
Interesuje mnie to ponieważ premium mają inaczej poprowadzone szwy.
Również spodenki Navy Blue mają w inny sposób prowadzone szwy niż Clasic (wg mnie lepiej).
Powyższe pytanie dotyczy również wersji damskiej spodenek.
- alterego likes this
Posted 23 November 2019 - 21:13
Czy wybierając ściągacze i szelki premium oraz wkładkę Elastic Interface otrzymamy spodenki Premium? [...]
Szelki nie będą miały w tym wypadku znaczenia, natomiast wkładka i szersze ściągacze już mogą. Jeśli chcesz to zapytam w poniedziałek.
Jak oceniacie długość nogawek? Mam gacie Countour szyte przez Raso (kupowałem 2 lata temu) i sięgają niemal do kolana mimo długiej nogi (czyli tak jak lubię). [...]
Są dość długie. Skracanie/przedłużanie to jest opcja raczej dla osób które z jakiegoś powodu biorą nie swój rozmiar.
- keisaj and Marcin321 like this
Posted 23 November 2019 - 21:33
Pany wymiary kierownika: pas 87, biodra 95, klatka 97. przekrok 82. Wzrost 179, waga 75 kg
Wejdę w koszulke cut i bipsy L ? Według tabelki Raso tak, ale jak patrze na stronę z rzeczywistymi wymiarami to nabieram wątpliwości :/
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 23 November 2019 - 23:57
Rozważam kamizelkę, ktoś używa?