Może zamiast płynnego gradientu lepiej zrobić coś takiego?
I nawet producent odpowiedni.
Napisano 17 październik 2019 - 07:03
Może warto rozważyć 2 wersje kolorystyczne np: granat i bordo?
@uraz - myślisz że to zrabialne?
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 17 październik 2019 - 08:22
... niebieski ... granatowy...super kolory... jednak mając na uwadze zamówienia z ostatnich dwóch lat, w których z resztą miałem przyjemność brać udział, ...to trzeci rok z rzędu w tym tonie z pewnością spowoduje zmianę pseudonimów niektórych z nas... na... Pana Aspiranta...
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Popieram, to może w tym roku wybrać jakiś jaśniejszy projekt który będzie się rzucać w oczy?
Napisano 17 październik 2019 - 17:09
Napisano 17 październik 2019 - 17:44
Napisano 18 październik 2019 - 07:21
Przybyło trochę projektów także wstrzymam się do niedzieli z głosowaniem.
Tak, szarą i rozważ także bordową ze skokowym gradientem... aby uniknąć po głosowaniu uwag p.t. tak głosowałem na bordową ale nie ze skokowym grrr....
Kiedyś tak zrobiłem to głosy się podzieliły i było tylko zamieszanie. Jeśli skończy się na koszulce z gradientem to zrobię dogrywkę w sprawie rodzaju gradientu.
Napisano 18 październik 2019 - 19:29
Pytałem czy coś się zmieniło w ofercie względem poprzedniego roku i otrzymałem odpowiedź "nie zaszły jakieś większe zmiany"... W Raso jeśli chodzi o koszulki premium/przylegające to są tylko 2: Cut i Aero TM. Co do spodenek premium to jak sądzę chodzi o nową wkładkę?
Czekam na odpowiedź z Santini bo te nowe koszulki sleek wyglądają całkiem nieźle. Jakby się udało ominąć lub ograniczyć udział polskiego dystrybutora to rozważę zamówienie od Włochów
Napisano 18 październik 2019 - 20:29