Jump to content

Photo

Potrącenie Przez Auto Na Treningu

42 replies to this topic

#41 mart66

mart66
  • Użytkownik
  • 75 posts

Posted 28 November 2020 - 19:41

Ja też dziś miałem małą przygodę na ścieżce rowerowej, mimo że miałem pierwszeństwo zawsze zwalniam prawie do zera przed przed przejazdem, auto zatrzymało się przed pasami ( skrzyżowanie typu rondo) stwierdziłem, że mnie puszcza, wiec ruszyłem, auto też no i trafiłem w przedni błotnik, przejechałem po boku, jak się okazało Pani mnie nie widziała bo patrzyła w lewo czy może włączyć się do ruchu, także nadmierna ostrożność mnie zgubiła :), skończyło się na skrzywionej łapie , podartych dwoch parach rękawiczek ( pierwszy raz założone ), Pani oddała mi za rękawiczki i po temacie.Także szczęśliwie nic groźnego bo prędkość była niewielka.

#42 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2,955 posts

Posted 28 November 2020 - 20:33

Z opisu niestuprocentowo wynika na ile poważne to było, natomiast jeżeli cokolwiek Cię pobolewa (choćby trochę - nie musi mocno) i nie przejdzie w ciągu kilkunastu godzin zastanów się nad skonsultowaniem tego z lekarzem.

#43 mart66

mart66
  • Użytkownik
  • 75 posts

Posted 28 November 2020 - 21:34

Zrobiłem po tym ponad 70 km , a po cztetdziestce to już wszystko zaczyna pobolewać, to nie wiem co bym miał wybrać :), a serio to jedyny uszczerbek na zdrowiu to przytarty naskórek na palcu.

Reply to this topic