Skocz do zawartości

Zdjęcie

naklejka na ramie ala Cavendish

44 odpowiedzi w tym temacie

#41 sewi

sewi
  • Użytkownik
  • 236 postów
  • SkądOpole

Napisano 14 marzec 2011 - 14:16

Kamilo, dziekie za zwrocenie uwagi, to narazie jest zwykly papier, wiec jak przyjda naklejki to przykleje poprawnie.

Zielone siodło czerwona opona i niebieskie naklejki wieś sie bawi jednym słowem .Sory nie obraż się ale starsznie festynowo to wygląda. ;-)
Jak zmienisz siodło na niebieskie lub czarne ,oraz opony na niebieskie to może będzie to w miarę normalnie wyglądać. Ten czerwony akcent na mostu też się gryzie.
Nie wiem jakie są twoje plany dalszej modernizacji roweru.
Ciekawą opcją byłyby czarne matowe naklejki. Znajomy ma takiego cannona rama czarny mat + błyszczący napis. Świetnie to wygląda.

Zielone siodlo testowe to stan tymczasowy, napisy beda turkusowe, szytki to zawsze stan przejsciowy, ale w przyszlosci bede kupowal czarne - za kilka dni zamiast tych kol beda karbonowe te ponizej z szytkami czarnymi. Co do mostka nic nie poradze - wybralem go ze wzgledu na jakosc a nie na wyglad i nie bede przemalowywal go na inny kolor. Dzieki za opinie, jednak widze, ze nie ma sensu na forum przedstawiac swoich rowerow pod wzgledem wygladu bo dostane tysiac opinii i kazda inna ;)

#42 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 kwiecień 2011 - 17:53

Realizując ostatnią fazę gruntownej przebudowy FORTa, postanowiłem zapełnić czymś puste przestrzenie na ramie, które troszkę gryzły w oczy - padło więc na owe słynne naklejki ;-) Żaden skomplikowany wzór... Główka w końcu nie jest pusta (jakkolwiek by to nie brzmiało ;-)), bo żadnego logo czy innej pierdółki tam fabrycznie nie dali. A że ma te swoje 20 cm, to trochę łyso to wyglądało. Udało mi się je chyba nawet równo nakleić (jedynie z prawej strony górnej rury nie jestem do końca zadowolony, bo jest zauważalnie niżej niż napis SPRINT na drugim końcu ramy) - czerwone paseczki były osobno, ale jakoś to wyszło i nawet patrząc od góry jest całkiem równo. No i wg mnie bez tych czerwonych akcentów byłoby trochę za prosto, ale to tylko moja subiektywna opinia ;-) W rzeczywistości, całość prezentuje się ładniej niż na zdjęciach. Tak jak inni pisali - bardzo fajna sprawa - nakleja się to bezproblemowo, przesyłka była wysłana w piątek i dziś już u mnie była. O cenie nie wspomnę... Teraz jeszcze czekam na siodełko i sztycę i pewnie będzie mały apdejt w temacie z rowerem. O ile pogoda pozwoli na jakieś w miarę sensowne zdjęcia, bo jak na razie jest - pewnie większość widzi ;-)

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

fs-userbar-blog-white.png

#43 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 20 październik 2011 - 16:26

Mam takie pytanko a czy jest taka folia na której sam osobiście w drukarce mogę zrobić projekt a później wydrukować i przenieść na ramę :?:

#44 ditom

ditom
  • Użytkownik
  • 193 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 październik 2011 - 21:44

Zielone siodło czerwona opona i niebieskie naklejki wieś sie bawi jednym słowem .Sory nie obraż się ale starsznie festynowo to wygląda.

http://bikereviews.c...5-road-bike.jpg

Ten look strasznie mi się spodobał. Ciekawe jaka cena .

#45 sznerchu

sznerchu
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 20 czerwiec 2014 - 21:51

Na nałożone naklejki nakładaliście lakier bezbarwny czy nie?

Dodaj odpowiedź