na żywo wyglada jeszcze lepiej kawał schaba i niesamowicie gada i masuje jaja na wolnych obrotach
Nasze zakupy
Posted 15 January 2016 - 08:14
Posted 15 January 2016 - 11:45
Trochę drogi wibrator
Wielokrotnie zastanawiałem się nad nabyciem jednośladu z napędem spalinowym, jednak za każdym razem analiza zapotrzebowania na tego typu środek komunikacji wykazywała brak większego sensu zakupu w moim przypadku. Zresztą nawet samochodem mniej rocznie km przejeżdżam niż rowerem...
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 15 January 2016 - 17:56
niby 265kg ale roznie podaja stanie na swiatłach to pikuś w porównaniu z tym, że wyprowadzam moto z garażu pod domem podjazdem ze sporym skosem bez odpalania silnika
zawsze w mialem jakies moto, ale byl ostatnio przestuj i przerwa od żelastwa.Wiem z doświadczenia , ze motocykl nigdy nie bedzie rozsadnym zakupem w moim przypadku rozsdkiem bylo tylko to ze moglem miec albo porzadniejsze auto lub ciut gorsze auto i motocykl wiec wybralem to ze wole miec dwie rzeczy niz jedna
POza tym padl taki pomysl, bo co roku jezdzimy z tesciem startowac w alpy lub pireneje na amatroskim tour de france i teraz moge pojechac motocyklem, a rower autem z tesciem i nie musialbm jechac z tobolami na moto wypas by byl polatac po winklach rowerkiem i motorkiem w jednym czasie praktycznie
Posted 15 January 2016 - 19:06
a wpadaj, ale rowerem
Posted 15 January 2016 - 21:03
przeciez napisalem zeby wpadl rowerem panie poprawny przejrzyj sobie 113 stron i zobaczysz ze nie samym rowerem czlowiek zyje
- clavdivs likes this
Posted 15 January 2016 - 22:15
jak zrobisz swinga z kettlem to i sufit ucierpi czasami
Posted 21 January 2016 - 12:13
Ale po jakimś czasie się wyrabiają gniazda. Tragedii nie ma, na dziurach edge nie wyleci ale stuka, a nie lubię jak mi coś w rowerze hałasuje... Z drugiej strony za $7 to co roku można je zmieniać na nowe...
Posted 21 January 2016 - 13:52
U mnie minimalne luzy były, plastykowe skrzydełka lekko się wytarły. A wyrób był oryginalny, sramowski, z usa sprowadzałem (ale czy plastyk chiński czy hamerykański to tego nie wiem )