Nasze zakupy
Napisano 12 marzec 2016 - 11:33
ja kupiłem klamkomanetki tiagry 4700 za 530 zł nowe a nowe 5700 najtaniej widziałem za 600~zł
jak ktoś chce tanio coś kupić to polecam sklep rowery biostern , mają konto na allegro ale jak im napiszecie na maila to zaproponują mniejszą cenne i mogą specjalnie coś zamówić , nawet jak nie mają tego na stanie.
Napisano 12 marzec 2016 - 13:56
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 12 marzec 2016 - 18:47
- puchaty, JxxK, impa i 6 innych osób lubią to
Napisano 13 marzec 2016 - 20:40
Hamulce hydrauliczne czy standardowe (bo na zdjęciu i takie i takie są), no i tylna przerzutka krótka czy przedłużona?
Zwykłe to i to. Łamałem się czy brać 11-32 i 52-36 czy jednak kompakta i 11-28. Z drugiej strony u mnie górek sporo, obecnie w takim zestawieniu przepycham wszystko a i w dół na razie nie brakuje.
- Prozor lubi to
Napisano 15 marzec 2016 - 13:56
Przyszły buty. Rozmiarówka odpowiadająca tej z katalogu - zamówione 45 pasowały jak rękawiczka, a najczęściej noszę właśnie 45. Dwa pokrętła są super rozwiązaniem. Diadory, które kupiłem wcześniej miały jedno pokrętło i długą żyłkę, co sprawiało, że trzeba było się strasznie z tym bawić, żeby naprężenie linki było równe w całym bucie. Tutaj nie jest to problemem. Samo rozwiązanie luzowania jest wg. mnie lepsze niż w oryginalnych BOA. Tutaj aby poluzować kręcimy przeciwnie do wskazówek zegara aż kliknie i linki puszczają. BOA, które miałem, wymagały podciągnięcia pokrętła w górę, ale linka niechętnie puszczała nawet wtedy.
Buty są lekkie, a podeszwa bardzo sztywna.
Z wad na szybko:
1. Wkładki nie są specjalnie wyprofilowane i dokupienie jakichś podpierających sklepienie w stopie będzie pewnie dobrym pomysłem.
2. Antypoślizgowy obcas nie jest przykręcany, więc jak się zetrze będę musiał kombinować z doklejaniem, czy czymś w ten deseń.
3. Poza podeszwę wystaje nieco kleju, ale to raczej kosmetyka.
Za cenę, którą ma teraz Merlin, mocno opłacalny zakup.
<nogi nieogolone, bo jeszcze na to nie czas >
I jeszcze zakup z dziś:
Za pomoc w wyborze dziękuję koledze przmor
Napisano 15 marzec 2016 - 16:58
Zmieniać biegi zmienia i nie wyrzuca łańcucha za korbe. Zastanawiam sie czy zostawić tak czy spiłowac kawałek obejmy żeby weszła niżej. Zawsze moge zamontować osłonę na korbe. Wymieniać mi sie nie chce bo to taki rower do wszystkiego, a kupiłem ją za 20zl.
Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
Napisano 15 marzec 2016 - 22:32
Siara, gdzie można kupić taką koszulkę ?
http://www.aliexpres...addresstype=600
Ha ha ha..! Sekta wesołego zajączka rośnie w siłę. Dobrze. Dooobrze.
- kaloo lubi to
Napisano 15 marzec 2016 - 23:14
Morgan Blue Chain Cleaner,Morgan Blue Chain Keeper,MUC-OFF BIKE CLEANER ROZPYLACZ 1L,MUC-OFF SZCZOTKI 5 X BRUSH SET