Mam 178cm wzrostu, wziałem M. Na rozmiarówkę z ich strony nie patrz, mają cale pomylone z cm. Rozmiar sprawdziłem wg danych producenta Le Coq Sportfi http://content1.spor...-size-guide.jpg
Nasze zakupy
Posted 03 April 2016 - 20:24
..............................
@robo - co potrzebujesz z Lidla? Byłem ostatnio w Lidlu w mojej okolicy i tego asortymentu rowerowego było sporo. Mogę coś ogarnąć, jeżeli potrzebujesz.
Dzięki Mateunio, ja tylko tak ....
Ciuchy wypadałoby przynajmniej obejrzeć, więc na odległość nie będę raczej kupował, ale niektóre gadżety, kto wie. Na ten przykład taki stojak serwisowy, pewnie jakbym w Lidlu był i zauważył, to bym się skusił. Niestety, mamy 3 Biedronki, a Lidla nie - najbliższy w Skarżysku Kam. - jakieś 30 km. Dobry kolega z Ciebie, ale nie będę ci kłopotu robił.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 03 April 2016 - 20:27
U mnie stojaków było jeszcze w piątek 6sztuk. W ogóle jakoś małe zainteresowanie tym asortymentem W razie czego pisz.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Posted 04 April 2016 - 08:41
Posted 04 April 2016 - 16:04
U mnie dzisiaj zakup torby KTM Velcro Tour XL (poj. 18 l) do montowania pod siodłem.
Zamierzam uwolnić się od plecaka na dłuższe dystanse, szczególnie jak pogoda bywa zmienna i trzeba jakiegoś ciucha zabrać
Filmik jak to wygląda:
https://www.youtube....h?v=m2AB0RbgFCU
Posted 06 April 2016 - 11:24
Ponieważ jest większe zainteresowanie, to napiszę tutaj.
Kupowałam w metrobikes.pl (ale stacjonarnie u nich w sklepie, nie przez neta). Na stronie jest jeszcze stara cena (teraz w tej dostawie podrożały) i info, że chwilowo niedostępne. Można dzwonić i się dopytywać.
Są podobne authora, kolega z Czech zamawiał. Są jednak mniejsze (12 l) i mają siatkę na kurtkę od spodu (dla mnie- trochę niebezpieczne, bo na wybojach może się wkręcić w koło, a ponadto będzie łapać np. syf z kałuż jak błotnik).
No i są jeszcze torby bikepack.
Swojej jeszcze nie testowałam, ale kilka osób znajomych z tym jeździ i generalnie nie narzekają.
Posted 07 April 2016 - 17:16
@Arni - a tak mi się wydawało, że to możesz być Ty
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 07 April 2016 - 18:40
Gdybym wczoraj kupił rower to bym pewnie ci uwierzyłRegulacja panie, a tu rower tylko cięższy
A. Shleck też wierzył w swoich mechaników w 2010 r.
Niestety mimo ustawienia nawet w ten sposób, że łańcuch ociera o przerzutkę, to zdażają się takie sytuacje, że udaje mu się jakoś prześliznąć. Ostatnio na zjeździe to się stało, jednocześnie zmieniłem z tyłu na największąkoronkę i z przodu na młynek przygotowując się do ostrego podjazdu za kilka metròw. I co? I nagle prąd odcieło z korb.