Nasze zakupy
Napisano 19 kwiecień 2016 - 06:50
Ostatnio eksperymentalnie nabyłem w Decathlonie takie oto klocki. 29,99 za komplet. Wyglądają na porządnie wykonane.
Po zamontowaniu ich do moich zwykłych SHIMANO SORA - jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - nareszcie mam hamulce a nie spowalniacze. Ogólnie więc polecam.
Odnośnie klocków to identyczne dostałem wczoraj z aliexpress, cena 6,20USD. Kilka dni wcześniej kupiłem Jargwire i powiem szczeże, to jest to samo ale 2x tańsze.
Napisano 19 kwiecień 2016 - 21:52
Ponadto poruszony Działonowymi tematami muszę podkreślić, że moje tereny to iście poligonowe , jednocześnie zapraszam na naprawdę malownicze leśne wąwozy i pagórkowate tereny. Przerażony waszym czarnowidztwem trochę się zgotowałem przy nowych "Gąsienicach" ale założyłem na dętkę i zmierzyłem, druga focia to porównianie z panaracer 35c widać tylko różnicę w wyższym profilu, także nie takie diabeł straszny jak go "obsamarowywują" (sorry ale mój taptalk coś nie chcę zmielić dodawanie fotek)
Napisano 20 kwiecień 2016 - 00:53
Napisano 20 kwiecień 2016 - 08:05
@monowiec - widzę że Twój nick to chyba nie przypadek, że tak naciskasz na wielkokalibrowe dodatki ;-) a swoją drogą przyda się kiedy mnie będą "Żetony" ganiać.
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Oj Rolhoff pójdzie chyba na rower teściowej ;-)
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Napisano 21 kwiecień 2016 - 04:27
A ja z niego korzystałem przez lata w serwisie i był w porządku - faktycznie wysychał, ale przed zapieczeniem chronił znakomicie. A dzięki temu, że był suchy, nie zwiększał poślizgu na gwintach, co najprawdopodobniej miało ograniczać przypadkowe wykręcanie się śrub.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 22 kwiecień 2016 - 12:11
W następnym odcinku: Siara odkrywa, że czapka chroni przed chłodnym wiatrem
- Prozor, Monowiec, impa i 4 innych osób lubią to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?