Miałem możliwość przetestowania na 2,5h jeździe i było ok. Mam nadzieję, że na dłuższych też będzie dobrze i wreszcie skończą się problemy siodełkowe.
Napisano 09 maj 2016 - 21:50
Po trzech pełnych sezonach (sezon = 365 dni w roku) i niezliczonych przemoczeniach, przemarznięciach, wpięciach i wypięciach moje kochane mtb butki Diadora Escape 2 wyzionęły ducha Podeszwa przetarła się do samych bloków, porozklejały się na noskach i z wypełnienia wykruszyła się cała gąbka. Nigdy nie były nawet przetarte szmatą, przejechały takie zaniedbane jakieś 20 tys. km.
[*]
Czas więc na nowe, oczywiście Diadory. Są w sumie identyczne, tylko trzy rzepy zamiast dwóch
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 10 maj 2016 - 08:06
Tylna przerzutka Sram Red 10s, krótki wózek. Nadarzyła się okazja, to aż szkoda było nie kupić
Napisano 11 maj 2016 - 07:17
Lukeskywalker jak nowa przerzutka za 350 zł to chyba okazja
Napisano 11 maj 2016 - 20:10
Zbiorczo z ostatniego czasu:
-nowe koła - Soul Kozak + 424 + Kinlin xr-22t do tego oponki S-Works Turbo i dętki Schwalbe Extra Light
-Siodełko Specialized Power Comp
-skarpetki Contour Cycling
Ciuchy Sportfula:
-rękawiczki Bodyfit
-bluza Force w zastępstwie Vitesse, które okazało się za ciasne w rękawach
-nogawki 2nd skin - wreszcie znalazłem cienkie nogawki, bez tego silikonowego ściągacza
-koszulka Pista - jako dopełniacz zamówienia, żeby załapać się na darmową przesyłkę o dziwo nie jest taka zła, chociaż mogła być bardziej taliowana
Napisano 12 maj 2016 - 21:28
Napisano 16 maj 2016 - 13:45
W ostatnim czasie: 2 koszulki od Contour Cycling i 2 pary skarpetek też od Contour Cycling,2 dętki continentala i opona conti 4000s2 25c
Napisano 17 maj 2016 - 17:30
Jadę dziś z roboty i nagle coś zaczęło się strasznie tłuc na każdym wyboju, hałas okrutny. Stanąłem już z gotową wiązanką, bo myślałem, że urwało się coś ważnego, ale na szczęście to tylko obrączka od błotnika przerdzewiała na wylot. Kupiona więc nowa:
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman