Kurtka B'twin 700 fluo
Siemanko, ile dałeś za kurteczkę? czegoś teraz szukam na koniec lutego początek marca i tak właśnie myślałem na decathlonem, jakie wrażenia po ubraniu itp.
Napisano 07 luty 2017 - 21:01
Też chciałem ostatnio zakupić tą kurtke z dec"a , fajnie leży , dobry materiał ale nieziemsko denerwowały mnie logotypy btwina i raczej zakupie regelli trani 2.0
Weź pod uwagę że Rogelli Trani będzie cieńsza, mam podobną kurtkę softshellową Rogelli Torino i gdyby spełniała zadanie przy temperaturze w okolicach zera nie rozglądałbym się za czymś innym.
Cena zakupu 269 zł, nie wiem do końca jak z dostępnością bo szukając L-ki w Warszawie musiałem objechać aż 3 sklepy.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 08 luty 2017 - 07:35
Napisano 09 luty 2017 - 20:08
Troche dużo za ta kurtke... u znajomego w sklepie mam kurteczke Force x68 za 215 zł więc chyba sie skusze na nią, poza tym sprawdzalem w necie i w decathlonie w Rzeszowie nie ma w ogóle L-ki, a zamawiac do domu mierzyc i odsylac jak cos nie przypasuje to jeszcze wiekszy koszt
To tylko potwierdza moje przypuszczenie że zostało to co w sklepach i lada moment tych kurtek nie będzie. Przy kupnie przez internet trzeba wziąć pod uwagę że rozmiarówka tych kurtek jest zawyżona, ja normalnie noszę M-ki a kurtkę kupiłem w rozmiarze L
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 10 luty 2017 - 19:14
2 opony Michelin Pro 4 V2 Endurance 700 x 28, najlepsze do endurance;-)
Napisano 10 luty 2017 - 22:22
Napisano 10 luty 2017 - 22:34
Zapomniałem napisać, że najlepsze do moich zastosowań. Jeździłem również na Conti 4 Season, w sumie ponad 12000k. naprawdę niezłe opony, ale miały znaczące opory toczenia, łapały bardzo dużo nacięć i kosztują krocie. Szczerze mówiąc mam je do tej pory i używam w zimie do roweru dojazdowego. Conti GP400SII szybko skończyły u mnie żywot. W jednej puścił oplot z boku, a druga dokonała żywota po serii bocznych nacięć. Miśki są bardzo żywotne, świetnie się toczą i kosztują sporo niej niż Conti. Swego czasu kupowałem dwie sztuki w cenie 29 Euro (rozmiar 700x25).
Szkoda tylko, że Michelin wprowadziło następcę dla tych opon, który stracił wkładkę antyprzebiciową na całej szerokości, ma większe opory toczenia i jest dużo droższy. Stąd zresztą ostatni zakup opon, niejako na zapas.
Napisano 10 luty 2017 - 22:45