Kurcze, ja tylko zażartowałem , choć wzorek delikatny, ale na zdjęciu wygląda Ok.
Koszulki Mapei, to chyba najbardziej wesolutki wzór w historii.
Posted 02 May 2017 - 20:55
W końcu coś się rozruszało w tym wątku, bo o korbach i bidonach takiej dyskusji nie było.
W moim przypadku koszulka jest w zasadzie jedynym elementem, który trochę ożywia zestaw rower+ja.
Rower biały ze srebrnymi i czarnymi dodatkami, innych kolorów brak poza niebieskim garminem, buty białe, skarpetki białe/czarne czasem jakiś czerwony pasek się trafi, spodenki czarne, czasem coś z białym lub czerwonym, kask czarny. Czym mniej napisów na ciuchach tym lepiej. Nuda do kwadratu, koszulka musi być wystrzałowa. A że różu i brązu nie lubię to została tęcza.
Posted 03 May 2017 - 10:33
Koszulka wygląda super i muszę szczerze przyznać, że trochę się napaliłem, żeby ją kupić. Mam pytanie - pisałeś, że rękawki nie mają ściągaczy - ale czy są z mocno elastycznego materiału i przylegają ładnie do ramion? Z powodu mojej nieproporcjonalnej budowy ciała mam często problem w tym zakresie (klata dość obszerna, a ramiona chude jak patyki) :-), a nie lubię, jak mi coś "powiewa"
Posted 04 May 2017 - 18:26
Uwinęli się szybko: zamówiłem 2 maja, a 4 już miałem.
Są dosyć "powściągliwe" w stylu, a ponieważ nie lubię krzykliwości, odpowiadają mi.
Zdjęcie przekłamało kolory: pierwsza i trzecia koszulka są ciemnoniebieskie, a druga szara.
Posted 10 May 2017 - 20:00
Hamulec tylny Sram Red, suport Sram GXP BSA
Posted 11 May 2017 - 21:50
2x conti ultrasport II 25mm,
koszyczek na bidon elite race,
2x spinka łańcucha sram 10s,
2x pasta montażowa do carbonu.
Mikroos dzięki wielkie. Miało być z odbiorem osobistym niestety zabrakło czasu.
To ja dziękuję! Dopiero szykując dokumenty do wysyłki zorientowałem się po adresie mailowym, że to możesz być Ty Dzięki i zapraszam przy następnej okazji!
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 13 May 2017 - 17:08
S-phyre rc9b.
Co ciekawe, pierwsze kapcie na rower to było shimanowskie M088 w rozmiarze 45. Trochę przydługie ale na szerokość idealne.
Potem pierwsze typowo szosowe R107 rozmiar 44, które na długość są ok ale trochę za szerokie
A S-phyre wziąłem 43. Do czubka troszeczkę brakuje, ale dopasowanie boczne idealne. Mierzyłem również 44 i sprawiały wrażenie długich ciżemek. W moim przypadku i RC9 nie sprawdziła się internetowa prawda przy doborze butów od Shimano czyli swój znormalizowany rozmiar obuwia codziennego +1.
"MAMIL"