Fotochromy, bo jesienią i zimą szlag mnie trafiał, gdy szybko robiło się ciemno. Prawdę mówiąc zastanawiam się czy nie będą to całoroczne soczewki.
Gdzie kupowałeś?
Napisano 16 maj 2017 - 13:00
Mostek Force Team Light 31.8/90mm czarny i owijka Fizik Superlight Logo czarna.
Napisano 19 maj 2017 - 20:45
Ładna, kolor może trochę nie mój ale i tak fajna.
Ja kupiłem:
2x Elite Ombra Crystal 750ml
2x Elite Custom Race
U kolegi z forum ;-) , choć mam nadzieje że się koszyk trochę wyrobi bo włożenie do niego bidonu trochę ciężkie, podczas jazdy mocowac się z nim chyba będzie trochę trzeba i nie wiem czy jednak nie wrócę do swojego starego stalowego Kellysa przynajmniej na rurę podsiodłową o tam ten bidon już ledwo się mieści więc tym bardziej wyciąganie podczas jazdy będzie słabe.
Napisano 21 maj 2017 - 13:09
Napisano 21 maj 2017 - 13:14
Ja kupiłem na bikestacji 2x Vittorie Rubino 700x25c, wydłużyli moje zamówienie i może wyślą pod koniec przyszłego tygodnia w ramach przeprosin dostałem od nich kod na darmową wysyłkę. Dobrze, że mi się nie śpieszy
Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
Ja podobnie miałem, ale kupowałem poprzez allegro. Od razu poszedł negatyw i po jakimś czasie próbowali mnie przekupić jakimiś suwenirami abym usunął negatywne komentarze. Niestety z oszustami się nie współpracuje. Wyobraź sobie monowiec, że potrzebujesz coś może nie na już, ale za kilka dni i za te kilka dni okazuje się, że zmienia się termin na za 2 tygodnie
w sumie nic nie kupiłem ostatnio, może prócz nowej ramy BMC SLR02 w zamian za za dużego canyona
Napisano 22 maj 2017 - 01:34
Napisano 22 maj 2017 - 07:18
Też zamawialem przez allegro. Już kiedyś u nich zamawialem te opony ale 700x23c i tez czekałem 2 tygodnie. Oni po prostu na stanie mało co mają, ktoś coś kupi to ściągają od dostawcy i czekają na towar potem wysyłają i czekasz na towar. A z tymi Rubino to tak jest, mało kto je ma, oni najtaniej, potem to już różnice 30zl na oponie. Teraz miło bo dali znać, kiedyś nie dali
Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
Wiele razy im pisałem, aby zmienili statusy dostępności części, ale oni mają problem sami z sobą daj im negatywa i zobacz co Ci zaproponują
Napisano 22 maj 2017 - 14:52
Napisano 28 maj 2017 - 19:54
Taa... Książka książką, ale żeby toto zastosować w praktyce... Jakoś mi nigdy się nie udało
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750