Nasze zakupy
Posted 15 May 2018 - 14:11
Przecież to tarmac sl4.
EDIT: widzę, że wskoczyło kilka postów od tego czasu . Chodziło mi o to zdjęcie na poprzedniej stronie.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Posted 16 May 2018 - 07:42
Raczej normalna cena jak za tak wykonaną koszulkę i z takich materiałów. Miałem ją w rękach i wykonanie bardzo dobre, wygodny krój, niezłe materiały. Za podobną tylko ze znaczkiem znanego producenta zapłaciłbyś min. 100zł więcej.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Posted 16 May 2018 - 08:21
300zł za koszulkę hee, nie wydam tyle, no way nigdy nie dałem za koszulkę wiecej niż 150zł, i nie zamierzam ostatnio kupiłem 2 koszulki nowej firmy FDX, super fit krój, Mka idealna dla mnie. Przymierzałem te spodenki 900 Btwina wczoraj, ale jak w 4 literach się wygodnie mieszczę, to w udach już jakbym miał opaskę uciskową, a poza tym, spodenki te są strasznie długie. Prawie do kolana mi sięgają. Szukam czegoś takiego, ale tak do połowy uda, ale obawiam się, że nie ma lipa że trzeba podciągać te nogawki.
Posted 16 May 2018 - 10:02
Ja mam kilka spodenek z Decathlona - seria 500 (letnia) i aerofit (zimowe). Wszytkie z serii 500 po roku mają poprzecierane szwy na tyłku. Aerofit trzyma się OK.
Odnośnie wkładki - od tej pomarańczowej mam niezłe otarcia, spodenek już praktycznie nie używam. Zainwestowałem trochę więcej w Vezuvio i Martombike, jest znacznie wygodniej i bez problemów. Szczególnie Vezuvio mi odpowiada - Martombike ma piankę, jest bardzo wygodna ale ma słabą wentylację, przy temperaturach 25 grzeje w tyłek. Decathlon Aerofit - wkładka niebieska, jest lepiej, ale szału nie ma.
Zarówno seria 500 jak i Aerofit nie umywają się wygodą do Vezuvio czy Martombike.
Tylko wiecie - wkładka to rzecz subiektywna - mi Deca nie odpowiada, inni będą zachwyceni.
Posted 17 May 2018 - 10:09
300zł za koszulkę hee, nie wydam tyle, no way nigdy nie dałem za koszulkę wiecej niż 150zł, i nie zamierzam
A może warto spróbować i kupić jakiś dobry zestaw odzieży i poczuć komfort? Moim zdaniem dobra koszulka i spodenki są ważniejsze niż karbonowe koła czy super tłumiąca rama.
- Mateunio likes this
Posted 17 May 2018 - 11:49
Posted 17 May 2018 - 12:44
Mam te spodenki od Spexcela i są OK. Poza jedną wadą, ciężko się w nich odlać, bo mają wysoko przód szelek.