nowy rumak na przyszły sezon
A ile ząbków ma ta dziecięca zębatka na korbie? Wygląda mi na 28z zakupioną z FR
Napisano 27 październik 2018 - 16:43
Napisano 27 październik 2018 - 21:13
Napisano 28 październik 2018 - 06:37
Napisano 29 październik 2018 - 11:54
Dziś rano obudził mnie kurier z FFWD F4R na 240 straight pull prosto od producenta z Holandii. Cena w outlecie taka, że żal nie wziąć. W outlecie były srebrne polerowane piasty, ale grzecznie poprosiłem o czarne i są czarne...
Napisano 29 październik 2018 - 11:57
Kurtka B'twin Roadcycling 500.
Napisano 29 październik 2018 - 14:52
Dziś rano obudził mnie kurier z FFWD F4R na 240 straight pull prosto od producenta z Holandii. Cena w outlecie taka, że żal nie wziąć. W outlecie były srebrne polerowane piasty, ale grzecznie poprosiłem o czarne i są czarne...
Ładne te koła. Ma ktoś z nimi doświadczenie? Masz wersję pod szytkę czy oponę? Jaka jest realna waga?
Czytałem różne opinie, od bardzo dobrych do całkiem krytycznych (głównie odnośnie sztywności). W sumie ile portalów, tyle opinii.
Napisano 29 październik 2018 - 19:05
Ładne te koła. Ma ktoś z nimi doświadczenie? Masz wersję pod szytkę czy oponę? Jaka jest realna waga?
Czytałem różne opinie, od bardzo dobrych do całkiem krytycznych (głównie odnośnie sztywności). W sumie ile portalów, tyle opinii.
Realna waga, to jeszcze nie wiem. Gdzieś mi się zapodziała waga:) Katalogowo 1240g chyba. Mam pod szytkę. Doświadczeń większych z nimi nie mam. Znajomy ma i sobie chwali. Z tym że jest od jest ze 20 kg mniejszy:) Za 649 EUR postanowiłem potestować na sobie. Nie są za szerokie (22,7mm) no i nie wiem, jak sprawdzić, jakie są szprychy. Robią je na cx-ray'ach albo dt aerolite'ach. Główki pochowane, więc trudno to stwierdzić. Mam nadzieję, że nigdy ta wiedza do niczego nie będzie mi potrzebna