bo stara przetarła się już w kilku miejscach.
Przyznam - pierwszy raz "tymi rencami" zakładałem owijkę, zdjęcia nie zamieszczę, bo, imho, no - może nie wyszła
jakaś patologia, ale można by lepiej. Mam nadzieję, że trening czyni mistrza

Napisano 25 październik 2019 - 13:34
Napisano 25 październik 2019 - 14:05
Po kilku zmienionych owijkach będzie szło gładko i zaczniesz liczyć zwoje na każdej sekcji kierownicy, żeby prawa i lewa wyglądała tak samo
...chyba, że tylko ja tak mam
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 25 październik 2019 - 19:12
ortogonalny, dnia 25 Paź 2019 - 12:34, napisał:
[...] zdjęcia nie zamieszczę, bo, imho, no - może nie wyszła jakaś patologia, ale można by lepiej. [...]
Zawsze możesz ją odwinąć i poprawić jeśli nie jesteś do końca zadowolony z rezultatów
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 25 październik 2019 - 19:49
hmm, dziś tylko 40min pokręciłem na freeride z symulacją on, zobaczymy jak będzie z erg. Natomiast wrażenia po tych 40min -> zdecydowanie przerosły moje oczekiwania. Jedne z lepiej wydanych 3k rowerowo szczerze mówiąc. Ale wiesz, ja przez ostatnie dwie czy trzy zimy flowa używałem
Napisano 26 październik 2019 - 14:30
berski, dnia 25 Paź 2019 - 18:26, napisał:
nówki?
OEM-y pakowane w woreczki z folii bąbelkowej. W sumie to nawet nie wiem czy można je sprzedawać w sklepie, teoretycznie są przeznaczone dla osób zawodowo składających rowery.
Napisano 29 październik 2019 - 08:26
Napisano 01 listopad 2019 - 19:31
Na oko za bardzo nie widać różnicy.
Od lewej: nowe, używane które przyjmą nowy łańcuch, używane na których nowy łańcuch przeskakuje ale lekko używany łańcuch działa bez problemu.
Napisano 05 listopad 2019 - 21:04
Napisano 08 listopad 2019 - 14:33
uraz, dnia 01 List 2019 - 18:31, napisał:
Na oko za bardzo nie widać różnicy.
Od lewej: nowe, używane które przyjmą nowy łańcuch, używane na których nowy łańcuch przeskakuje ale lekko używany łańcuch działa bez problemu.
Naprawa tego dremelem z diamentową końcówką tak by znów przyjmowało nowy łańcuch = chwila, nawet nie trzeba ściągać koła do tego. Koszt diamentowych końcówek to jakieś śmieszne grosze, można założyć do bele czego, ostatecznie nawet wiertarki.
Siara_iwj, dnia 01 List 2019 - 19:56, napisał:
Lekko się te zęby zwężają, ale jednak Shimano to kapryśny system.
Tu widać, że z kontrolą łąańcucha się lekko zaspało, żaden system na takiej koronce z nowym całkowicie łańcuchem nie będzie prawidłowo działał, tzn łańcuch będzie skakał.
grzesiek32, dnia 05 List 2019 - 20:04, napisał:
Trochę z innej beczki
https://www.google.c...no-dobrze?amp=1
Co prawda jeszcze nie kupiony bo na rynku póki co nie obecny ale nie mogę się doczekać
Bateria 5200mah, czas ładowania w 1 godzine....Tego jeszcze nie graliw końcu zostaną rozwiązane problemy ładowania po 2-3 razy dziennie więc na długie pobyty poza domem powinien być ok, przy lte + lokalizacja + strava , myślę że 20h na jedynym ładowaniu powinien wytrzymać.
A nie lepiej jakiegoś starego archaicznego Garmina za kilka złotych?
Masz pulsometr, pomiar kadencji, nawigację i cokolwiek co dusza zapragnie. Na nowej mocniejszej baterii pociągnie nawet więcej i święty spokój z telefonami i zawracaniem gitary.
CykloOpole !!!
Napisano 08 listopad 2019 - 17:41