Nasze zakupy
Napisano 08 luty 2013 - 19:04
Jesteś pewien? Ten model na rok 2013 przyjął nazwę "Avenge". Sprawdź, czy ktoś Cię nie naciął. Co nie zmienia postaci rzeczy, że buty bardzo spoko! Sam w takich jeżdżę (tylko białych).Mavic Avenir 2013
Avenir i Avenge stosuje się chyba wymiennie... niczym się nie różnią jak widziałem, ale porównywałem swoje z tymi co jest na stronie mavica i to są nowe, bo w sklepie mieli też inne malowanie starsze i tez Avenir pisało.
jak się sprawują ? trzymają się dobrze ?
#489 Gosc_Giant_*
Napisano 09 luty 2013 - 18:50
Napisano 09 luty 2013 - 19:48
Bardzo mądry pomysł. Zobaczysz, że będziesz zadowolony z tego kroku. Jazda na szytkach i wysokim, karbonowym profilu to jest dopiero to!Szytki Tufo S33 PRO czerwone.Zaczynam jazdę na szytkach.W niedalekiej przyszłości zamierzam kupic set FM 039 z HongFu plus obręcze 50mm.
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.
#498 Gosc_Giant_*
Napisano 12 luty 2013 - 12:27
koła kosztują 2500zl są nowe....błędne myślenie jeśli chodzi o trzy tarcze to tylko w Polscy każdy jest zawodowcem i większość chce się pokazać to tak jak bym nam przeszkadzał szósty bieg w aucie :mrgreen:Około 3k zł myślę, że dałby radę. Trójtarcza pozostawia trochę niesmak w kwestii wizualnej ;-)
Napisano 12 luty 2013 - 12:59
Co nie zmienia postaci rzeczy, że w sumie bardzo ładnie się prezentuje i na pewno Ci długo posłuży!
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera