Przecież wiadomo, że chodziło o kampanie wyborcze 💁♂️
Nie jestem na bieżąco... Jakiś kandydat obiecał opcję głosowania guzikami w Di2?
Posted 24 June 2020 - 09:31
Dzwonek Knog Oi
Posted 25 June 2020 - 11:40
Posted 25 June 2020 - 12:31
Wygląda na to, że producent nie zaleca stosowania lekkich dętek ani lateksowych (poniżej 70g). Moje supersonic są zatem teoretycznie nieprzeznaczone do tych opon. Zresztą 28 light, które stosowałem wcześniej też nie.
Cenne info, bo chciałem podmienić, ale jak nie zalecają to nie zmienię.
#Zakup:
- koła No Limited ;-)
Posted 25 June 2020 - 12:43
No ja już zakupiłem i założyłem, więc będę jeździł. Ciekawe czy w wyższych (droższych) modelach Conti jest inne zalecenie. Byłoby niezwykle zabawnie, gdyby okazało się, że do żadnych swoich opon nie zalecają stosowania swoich lekkich dętek.
@dmxzor - jaki model wybrałeś, na jakich komponentach? I co Cię przekonało do zakupu tym razem polskich składaków?
Posted 25 June 2020 - 13:16
No ja już zakupiłem i założyłem, więc będę jeździł. Ciekawe czy w wyższych (droższych) modelach Conti jest inne zalecenie. Byłoby niezwykle zabawnie, gdyby okazało się, że do żadnych swoich opon nie zalecają stosowania swoich lekkich dętek.
@dmxzor - jaki model wybrałeś, na jakich komponentach? I co Cię przekonało do zakupu tym razem polskich składaków?
Wziąłem te z ciągłej wyprzedaży 65-ki w standardzie jaki dają (2800 chyba koszt)
Chińskie składaki, bo polskimi bym ich nie nazwał. Głównie 24 mc-e gwarancji realizowanej na terenie kraju No i do tego doszedł brak w magazynie CSC 60-tek w opcji które chciałem i czas oczekiwania ok 3 mc'y.
Jakoś nie przekonałem się do pakowania super hiper piast, czy szprych do chińskich obręczy, dlatego wziąłem podstawę.
Reszta to detale.
Posted 25 June 2020 - 17:41
Posted 25 June 2020 - 19:32
Tytanowe śruby obniżają wagę czy mają też jakiekolwiek wpływ na sztywność?
Posted 25 June 2020 - 20:01
Posted 25 June 2020 - 20:26
Tytanowe śruby obniżają wagę czy mają też jakiekolwiek wpływ na sztywność?
Podobnie jak maserati i inne ferrari.
Jak zaczyna brakować sztywności kupuje się maserati lub ferrari i suma summarum w oczach oceniających wychodzi na to samo.
Edit: Nie no chyba jednak przesadziłem. Tytanowe śruby świadczą w pewnym stopniu o zasobności portfela jednak oceniający, o których wspomniałem wyżej raczej tego nie zajarzą.
Posted 26 June 2020 - 07:20
Krem Endura Chamois, rękawki Brubeck 3D Pro, zaciski DT Swiss RWS