Nasze zakupy
Posted 21 August 2020 - 20:58
Zazdroszczę [...]
Naprawdę nie masz czego. To tylko rzeczy. W Hong-Kongu jeżdżą tylko superbikeami bo podłoga pod rowerem kosztuje dużo więcej. Zobaczyć więcej niż 10-cio letni napis "Ulle" na Galibierze, "Merci Loulou" na Torurmalet czy memoriał Pantaniego na Mortirolo bije te rzeczy o głowę wg. mnie.
Podobnie bagieta, merlot i camebert po zjeździe z Mt.Ventoux do Malaucene, gdzie każdy bije rekord prędkości (a kosztują pewnie mniej niż 5 EUR).
- Look likes this
Posted 21 August 2020 - 21:10
Narzędzie jak to narzędzie - ma służyć i tyle. To prawda, że przeżywanie i wspomnienia są dużo ważniejsze niż nowsza zabawka, która po max miesiącu przestanie cieszyć a wróci do bycia narzędziem pracy nad swoją kondycją. Liczę tylko, aby dobre kilka lat posłużyło, choć jak widzę jednego youtubera gdy raz na czas biega z Garminem Forerunner-em 910XT (model mający 8 lat!) to napawa mnie to optymizmem .
Posted 24 August 2020 - 12:02
kupiłem bezrękawnik Ekoi, M, dla mnie za mały, będzie zwrot i biorę Lkę
https://www.ekoi.com...acing-bleu.html
Posted 24 August 2020 - 22:31
kupiłem bezrękawnik Ekoi, M, dla mnie za mały, będzie zwrot i biorę Lkę
Ile wzrostu/wagi masz?
Posted 25 August 2020 - 09:09
Za ciasna i nawet za krótkaledwie w klacie dopinam, to jest glowny problem (105cm)
Zamówiłem dwie Lki, zobaczymy. Tak to fajny ten bezrekawnik, jest stylówa tylko ten napis Racing juz mogliby sobie darowac..
Na Zajęczniku miałem glebę i poharatałem koszulke Force, dzis dojechały 2 nowe. Fajnie by było gdyby robili do nich spodenki bezszelkowe.
- Born Ready likes this
#5750 Gosc_Kuba__H_*
Posted 25 August 2020 - 09:56
A nie robia ? Mam spodenki force z wewnetrznymi odpinanymi gaciami175/ 73kg
Za ciasna i nawet za krótkaledwie w klacie dopinam, to jest glowny problem (105cm)
Zamówiłem dwie Lki, zobaczymy. Tak to fajny ten bezrekawnik, jest stylówa tylko ten napis Racing juz mogliby sobie darowac..
Na Zajęczniku miałem glebę i poharatałem koszulke Force, dzis dojechały 2 nowe. Fajnie by było gdyby robili do nich spodenki bezszelkowe.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Posted 25 August 2020 - 10:43
są tylko szelkowe
https://www.force.bi...pad-black-blue/
o coś znalazłem jednak, choć to nie ta kolekcja
https://www.force.bi...-vlozkou-modre/
Posted 25 August 2020 - 18:56
Tylko czemu nie ma w zestawie kołków? Na szczęście przekonałem żonę, że nie potrzebuje kołków w swoich butach i poszedł przeszczep
Stare karbonowe spece odeszły do krainy wiecznego odpoczynku.
- impa, Dari, Born Ready and 1 other like this
Posted 27 August 2020 - 12:55
Posted 28 August 2020 - 09:06
no nie wiem nie wiem, ciekaw jestem twoich wrażeń na takim małym ramieniu
Tak po prawdzie to z większości badań które przeprowadzono (oglądałem na yt filmik jakiegoś trenera z usa) wyszło, że im krótsze (do 150mm) tym większe moce generowane. Chociaż jak wiadomo u mnie nie o to w tym chodzi. Zobaczymy jakie finalnie kąty uda się osiągnąć. BF mówił, że spadków na 99% nie będzie, więc w zasadzie mnie to cieszy.
Posted 28 August 2020 - 09:24
Gdyby długość ramienia (mam na myśli krótsze niż być powinno) wpływała w jakimś większym stopniu na generowaną moc to każdy w peletonie miałby krótsze.