Pedały swoją drogą, ale piasty?! Kto by się tego spodziewał. W sumie to w jakim modelu pedałów tak jest?
Ej, czekaj, w jakiej piaście tak mają? Bo teraz to ja z kolei jestem do tyłu
A pedały to PD-EF202.
Napisano 11 wrzesień 2020 - 17:56
Pedały swoją drogą, ale piasty?! Kto by się tego spodziewał. W sumie to w jakim modelu pedałów tak jest?
Ej, czekaj, w jakiej piaście tak mają? Bo teraz to ja z kolei jestem do tyłu
A pedały to PD-EF202.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 11 wrzesień 2020 - 21:48
Nos siodła już lekko podniosłem. Za szybko się chciałem pochwalić... Ale i tak wszystkie moje rowery mają nos w dół lekko, bo zupełnie proste są dla mnie nie niewygodne. Zdjęcia już nie wstawię, bo wsadziłem mniejsze opony i błotniki, więc jest dużo brzydszy :-)Może i o to chodzi? Serwis robotę mieć musi
Rowerek niczego sobie, ale ta ślizgawka z siodełka to specjalnie, czy tylko luźno było przykręcone i czub siodła się obsunął?
Napisano 13 wrzesień 2020 - 19:37
Napisano 13 wrzesień 2020 - 19:52
Jeszcze wentyle na godzinę 12
A tak w ogóle, to prześwit dla błotników wydaje się zbyt mały, nie wróży to dobrze jeździe w terenie.
Napisano 13 wrzesień 2020 - 19:53
Masz błotniki w Bianchi, więc u onanistów i tak masz już przegrane
A tak na serio: będzie to wyglądało tak sobie, zaoszczędzisz czasu na odsyłaniu i oczekiwaniu na nowy łańcuch, a technicznie wychodzi na jedno. Wybór należy w 100% do Ciebie.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 13 wrzesień 2020 - 20:08
Napisano 13 wrzesień 2020 - 22:13
I teraz pytanie do rowerowych onanistów, dla których specjalnie poprawiłem geometrię (siodełko i kierownicę), specjalnie do zdjęcia ustawiłem łańcuch na dużym blacie i poziomo korbę i dla których specjalnie ustawiłem wentylki na napisie "wtb" z naciskiem na literkę "T" oraz zdjąłem dużą torbę podsiodłową:
Czy jak wrzucę ten złoty łańcuch to będzie on pasował do całości? Zamawiałem srebrny, ale do zamówienia wkradł się chochlik i przyszedł złoty...
XD
Stary, nie patrz na nikogo, rób po swojemu. Mnie bardziej interesuje, po co zmieniasz łańcuch w nowym rowerze? I owijkę? Kasetę jestem w stanie jakoś zrozumieć, ale to bym najpierw zajeździł przed wymianą.
Napisano 14 wrzesień 2020 - 07:41
Trochę zakupów.. nie wiem skąd kasa na to jest. Na nic innego nie mam, ale na rower zawsze się gdzieś znajduje..a w domu awantury.
- Elite Direto XR + Bluetooth 5.0 do PC
- inpeak na korbę 165mm (bo 172,5 sprzedane)
- wahoo tickr 2 (bo mój magene powyżej 190 hr umiera razem ze mną)
Napisano 14 wrzesień 2020 - 07:50
Trochę zakupów.. nie wiem skąd kasa na to jest. Na nic innego nie mam, ale na rower zawsze się gdzieś znajduje..a w domu awantury.
Ribble R872 - Octane One Gridd
Napisano 14 wrzesień 2020 - 14:34
Bo ja jestem też trochę rowerowym onanistą :-)XD
Stary, nie patrz na nikogo, rób po swojemu. Mnie bardziej interesuje, po co zmieniasz łańcuch w nowym rowerze? I owijkę? Kasetę jestem w stanie jakoś zrozumieć, ale to bym najpierw zajeździł przed wymianą.