Nasze zakupy
Posted 14 October 2020 - 19:05
BigRingVr 100 usd/rok ( coś 380 zeta zablokowało) ........przez pomyłkę
Coś mi nie grało z tym Family Subscryption na ''bocznych'' kontach, napisałem maila do BigRinga , przy okazji krótko opisałem co i jak, że mała pomyłka itd.
Odpowiedzieli natychmiast , zaproponowali min. zmianę abonamentu ....no i stanęło na 6 miesięcznym ( to jest teraz nie 100 a 54 usd ).
Z mojej strony duży plus dla nich .
Posted 14 October 2020 - 21:17
Zrobiłem kiedyś podobny przypał z TrainerRoad. Napisałem do nich czy mogą mi to anulować i przełączyć na miesięczną subskrypcję bo będę tylko w zimie korzystał, bla, bla ,bla
Po 30 min miła Pani odpisała że przecież nie mogę płacić za usługe z której nie będe korzystał i zwrócili wszystko.
W polskich realiach trochę szok
- big75 likes this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 15 October 2020 - 08:25
Z takimi jednomiesięcznymi subskrypcjami to raczej sprawa jasna - też bez przesady, aby TR / zwift czy każdy inny tego typu podmiot ponosił odpowiedzialność za gapiostwo użytkowników. Pewnie musieliby mieć odrębny kilkuosobowy dział zajmujący się tylko zwracaniem opłat na rzecz użytkowników, którzy zapomnieli anulować miesięczną subskrypcję. Można sobie wyobrazić, że z całego świata dostają takich maili setki dziennie.
Ale Jeżeli komuś ściągnęło siano za roczną subskrypcję, a oni idą na rękę i zwracają, to oczywisty ukłon w stronę klienta i dbałość o to, aby wrócił.
- big75 and HarveyDent like this
Posted 15 October 2020 - 11:46
Kilka dni temu na grupie trenażerowej pojawił się rabat 20% na wentylatory w euro.
Wszedłem na stronę, zobaczyłem pasującą opcję w outlet i zamówiłem.
Za dwa dni kurier zadzwonił, że jedzie, rozstawiłem trenażer i cały bałagan, odebrałem paczkę włączam i nic - buczy tylko. Ktoś oddał niesprawny wentylatory;(
No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - zamówiłem wahoo headwind i to jest inny rodzaj doznań. Można się oszukiwać, że cyrkulator, że otwarte okno...kto spróbuje ten nie zmieni.
Posted 15 October 2020 - 12:43
Brak headwinda na rynku wtórnym mówi wszystko na temat tego sprzętu. Nie, i to nie z powodu że nikt go nie kupuje
- Prozor and lukaszzsch like this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 20 October 2020 - 13:40
Pierwszy raz się spotkałem, zeby ktoś tak spodnie robił - rozmiar M w pasie luzne, nogawki tak opinają ze nie można nogawki na dole zapiąć, przy zginaniu krępuje zginanie kolan.
- JHartman likes this
Posted 22 October 2020 - 12:25
Przyszło z Holandii - 130zł
https://a.aliexpress.com/_BU73k2
- JHartman, pangumas, impa and 3 others like this