Będzie Pan zadowolony. Teraz jeżdżę środkiem pasa jak król.
A o komforcie jazdy przy wietrze już nie wspomnę.
Posted 20 May 2021 - 08:04
U mnie myjka robi za podgrzewacz do wosku
Niby wszystko spoko, ale ponoć regulacja temperatury to podstawa. Nie chcemy zagotować.
I z jednej strony dzięki temu najtańszy garnuszek elektryczny za 50zł z analogowym pokrętłem jest tutaj górą i nadaje się najlepiej do łańcuchów tyle, że czasy poszły do przodu. Idealnie nadające się do łańcucha analogowe pokrętła są dziś passe a zastąpiły je włączniki On/Off lub ewentualnie Off/Cook/Warm... A szkoda, bo analogowe pokrętło było w tym przypadku sporo lepsze. Dlatego polecam szukać wśród używek, lub najtańsze nieco bardziej "zaawansowane" cookery jak właśnie Esperanza za stówkę .
Posted 20 May 2021 - 08:17
Posted 20 May 2021 - 08:43
I jeżeli to pokrętło jest analogowe i możemy płynnie między tym LOW a HIGH manipulować to taki właśnie polecam wszystkim, zresztą i spece od gotowania łańcuchów takie polecają. Ja przyznam, że szukałem na szybko i większość współczesnych niedrogich miała właśnie przełącznik.
3.5l da radę po prostu na cały rok. Wosk może zastygnąć a gdy będziesz musiał uzupełnić po prostu rozgrzejesz, wrzucisz łańcuch, wyjmiesz i gotowy . Moja Esperanza też jest trochę za duża, ale planuję woskowanymi łańcuchami "wykarmić" całą rodzinę.
Posted 20 May 2021 - 09:11
W Julii jest
https://www.jula.pl/...olnowar-002423/
59zl obecnie.
Posted 20 May 2021 - 11:15
Ja Protone użytkuję już chyba czwarty rok i jestem zadowolony i z dopasowania i z wentylacji i z wyglądu, dlatego uzupełniając szafę wziąłem teraz też biały, żeby lepiej matchować stylówki. Valegro jest chyba faktycznie jeszcze bardziej przewiewny. Zresztą też pojawia się na głowach chłopaków z Ineos na niektórych wyścigach / etapach.