Nasze zakupy
Napisano 21 maj 2021 - 05:31
Skusilem sie chwile temu. To prowadzenie szelek po bokach to majestersztyk.
Jakosc czuje sie juz po wyciagnieciu z pudelka - zadnych luznych nitek. Dodatkowo jak zalozylem to jak na mnie szyte.
Mimo, ze teoretycznie nie sa do "dlugich jazd" to 5.5h w siodelku bylo calkiem przyjemne.
Gdyby tylko nie te ceny.
- Bzyk, lupus i bonobo lubią to
Napisano 21 maj 2021 - 07:00
Rudy Projekt Cutline
- JHartman, Bzyk, renton i 1 inna osoba lubią to
Napisano 24 maj 2021 - 07:53
Używane koła karbonowe Flyxii 50mm matowe (jako zapasowe lub treningowe)
- stryjek lubi to
Napisano 24 maj 2021 - 12:54
- stryjek, renton, lupus i 2 innych osób lubią to
Napisano 24 maj 2021 - 14:01
https://www.flyxii.c...?product_id=138
- artho lubi to
Napisano 25 maj 2021 - 12:36
Załączone pliki
- piotrkol, artho, samuraj_84 i 1 inna osoba lubią to
Napisano 26 maj 2021 - 06:52
Na początku roku miałem mocne postanowienie, że obecny sezon ogarnę budżetowo...od tamtej pory zmieniłem rower, dostosowałem pod siebie, wymieniłem w nim napęd i kilka innych głupot...ale teraz już oficjalnie się zobowiązuję, że na zdjęciu jest ostatni w tym roku zakup poważniejszy niż łańcuch
To ja tak samo, tylko od poprzedniego roku. Jak kupowałem czerwony rower ( ) to mówiłem sobie i żonie że to rower na lata, ba dekady! Po czym, po siedmiu miesiącach stwierdziłem że kupuję nowy. Do tego koła. No i kokpit. No i mount do bolta. Bez wózka ceramicspeeda nie da się jeździć, więc też. I tak trwa do dziś. Aż się dziwię, że jeszcze mam żonę..
Napisano 26 maj 2021 - 07:03
To ja tak samo, tylko od poprzedniego roku. Jak kupowałem czerwony rower ( ) to mówiłem sobie i żonie że to rower na lata, ba dekady! Po czym, po siedmiu miesiącach stwierdziłem że kupuję nowy. Do tego koła. No i kokpit. No i mount do bolta. Bez wózka ceramicspeeda nie da się jeździć, więc też. I tak trwa do dziś. Aż się dziwię, że jeszcze mam żonę..
Wystarczy że znajdzie sobie drogie hobby i masz problem z głowy: żeglarstwo, samochody terenowe, jeździectwo, etc.
A teraz to zacznij rozglądać się za MTB „na bogato”, tam to jest dopiero co zmieniać bo i sprzęt szybciej się zużywa
Napisano 26 maj 2021 - 07:06
Być może, zwyczajnie, wasze życie nie jest życiem "od pierwszego do pierwszego"
Napisano 26 maj 2021 - 10:07
- Senninho i admsk lubią to
Napisano 26 maj 2021 - 11:36
Napisano 26 maj 2021 - 11:46
U mnie ten rok jest rekordowy pod względem wydatków rowerowych ilościowo i kwotowo, ale wygląda na to, że mam już wszystko co chciałem i nawet teraz nie mam pomysłu co jeszcze mógłbym kupić. No może czarne tarcze DA, ale to już typowo śmieszny plan o najniższym priorytecie oraz myślę czy nie kupić dodatkowego kompletu kół - też zerowy priorytet sprawy, bo ich serio nie potrzebuję, ale może na płaskim fajniej by się śmigało wyścigi i ustawki z kołem 60 mm.
Napisano 26 maj 2021 - 11:56
U mnie ten rok jest rekordowy pod względem wydatków rowerowych ilościowo i kwotowo, ale wygląda na to, że mam już wszystko co chciałem i nawet teraz nie mam pomysłu co jeszcze mógłbym kupić. No może czarne tarcze DA, ale to już typowo śmieszny plan o najniższym priorytecie oraz myślę czy nie kupić dodatkowego kompletu kół - też zerowy priorytet sprawy, bo ich serio nie potrzebuję, ale może na płaskim fajniej by się śmigało wyścigi i ustawki z kołem 60 mm.
Ja za to myślałem o jakichś niższych,to możemy się wymieniać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk