Nasze zakupy
Posted 27 January 2022 - 08:53
Pasowałby by mi Ritchey, waga też spoko. Znalazłem wersję starszą i nowszą, specyfikacja identyczna, waga niby też. Cena tym bardziej!
Pytanie, czy ktoś to widział na zywo? Chciałbym acetonem zdjąć napisy i grafiki, i ten połysk nawet by mi lepiej do ramy pasował zamiast matu (który jest w obecnej wersji).
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Posted 27 January 2022 - 21:24
Jak na BikeInn to niespotykanie szybka dostawa. Zamówiłem kurtkę i czekam już od tygodnia, a jeszcze chyba jej nawet nie wysłali - tak wynika ze statusu zamówienia.
Poprzednie zamówienia (4 razy u nich kupowałem) zazwyczaj docierały po około 4 tygodniach.
Posted 27 January 2022 - 22:06
Jak na BikeInn to niespotykanie szybka dostawa. Zamówiłem kurtkę i czekam już od tygodnia, a jeszcze chyba jej nawet nie wysłali - tak wynika ze statusu zamówienia.
Poprzednie zamówienia (4 razy u nich kupowałem) zazwyczaj docierały po około 4 tygodniach.
ja zamawiałem 20, dzisiaj dostałem przesyłkę.
Posted 02 February 2022 - 13:54
. . Na zimę i okolicę 0°C i mniej to już zdecydowanie ochraniacze Endura Freezing Point II, ale one mają 3mm neoprenu prosto jak z pianki do nurkowania a do tego w środku futerko no i w nich z parą grubych skarpet merino jeszcze zimą nie zmarzłem.
mam te ocieplacze w poprzedniej wersji. Zakładanie do lekkich nie należy ale muszę przyznać, że doskonale spełniają swoje zadanie.
- artho likes this