Napisano 25 grudzień 2013 - 21:24
Ja na przykład dostałem 3 prezenty:
- Specialized Epic 2014
- Specialized Tarmac SL13
- Specialized McLaren Venge
- a no i znalazł się czwarty Specialized Shiv TT
potem mnie ktoś obudził, a pod choinką były tylko gacie kolarskie - super i to
Napisano 03 styczeń 2014 - 17:40
Dzisiaj doszla do mnie fajka z Chin Zipp Service Course,dl.120mm waga 116gram.Szla 15 dni.Teraz czekam na kierownice Zipp Vuka Sprint i siodelko.
Gdzie zamawiałeś ?
Napisano 03 styczeń 2014 - 22:29
Napisano 05 styczeń 2014 - 20:36
Jestescie dalej z tego zadowoleni?Dzisiaj doszla do mnie fajka z Chin Zipp Service Course,dl.120mm waga 116gram.Szla 15 dni.Teraz czekam na kierownice Zipp Vuka Sprint i siodelko.
Napisano 06 styczeń 2014 - 18:59
Kolejne siodełko w mojej karierze, ale tym razem może na trochę dłużej:
http://allegro.pl/se...3860881028.html
Moje jest w wersji De Rosa, czarny połysk (aktualnie nie widzę na Allegro).
Trafiają się w dobrych cenach z drobnymi skazami.
Po kilku jazdach wrażenia pozytywne. Dosyć szybko przestałem zwracać na nie uwagę podczas jazdy, co chyba jest dobrym znakiem (na poprzednim San Marco Aspide ciągle się wierciłem). Jak dla mnie optymalna szerokość (w najszerszym miejscu około 140 mm, choć w opisie podają czasem 130 mm) i optymalna ilość i twardość wyściółki. Elastyczna skorupa wzmocniona włóknem szklanym, pręty (rurki) ze stopu manganu, też ładnie tłumią drgania.
Wyściółka ma ciekawą cechę, którą widać na pierwszym zdjęciu z aukcji. Kiedy przed zamontowaniem wrzuciłem je do pudełka, leżało z dzień dotykając do sąsiadujących z nim pedałów i zrobił się odcisk (zagłębienie), który długo wracał do pierwotnego kształtu, a minimalny ślad i tak pozostał (Selle Italia nazywa to self-modelling padding). Nie wiem czy dopasowuje się do tyłka, ale chyba coś w tym jest.
Moje waży realnie 218 g.
San Marco Aspide (piękne i leciutkie (173 g), ale dla mnie jednak za twarde i za wąskie) oddam w dobre ręce za rozsądne pieniądze (stan idealny, prawie nie jeżdżone), jak ktoś chętny, proszę pisać na PW.
Napisano 08 styczeń 2014 - 00:03
Zakupiłem nowe opony-veloflex corsa ;-)
Napisano 08 styczeń 2014 - 19:11
Shimano All Condition - bardzo fajne rękawiczki. Szukałem czegoś czym zastąpiłbym moje podarte Rogelli. Na dzisiejsze 5 stopni sprawują się idealnie, nie czuć ich na rękach, jest sucho i ciepło. Właściwie to zapomina się że są ubrane. Wykonanie bardzo przyzwoite, a można je dostać za niezłą cenę 80 zł.
Napisano 09 styczeń 2014 - 23:48
3 dętki schwalbe ;-)