Nasze zakupy
Posted 16 December 2022 - 13:24
Bez opon nie widać tych 58mm ale jak złoży się kapcie to powinno być lepiej.
Ten srebrny napis trochę mi nie pasi, pomyślę o czymś, żeby to zakleić
Byle do wiosny! Na razie pudło poszło do kanciapy
Pozdrawiam!
- blackrain, EmPe, lupus and 2 others like this
Posted 21 December 2022 - 21:41
A że tej zimy bazę robię bieganiem to przyda się zegarek bo EDGE 520 do biegania nie bardzo. Sprawdzone.
Wysłane z mojego motorola edge 20 przy użyciu Tapatalka
- blackrain likes this
Posted 22 December 2022 - 05:38
Wczoraj testy to 7 godzin w samochodzie plus 4 na parapecie w domu i jest okej. Zostało 38 % baterii. Myślę, że spokojnego używania troszkę jeszcze wytrzyma.Niezły klasyk! Ciekawe jak się będzie sprawdzał - na pewno dokładność od współczesnych będzie odbiegać, ale 910xt to ważny moment w historii Oby bateria trzymała, opowiedz koniecznie jak się sprawdza!
Wysłane z mojego motorola edge 20 przy użyciu Tapatalka
Posted 02 January 2023 - 21:49
https://www.decathlo...26707?mc=961815
Jakość jest przeciętna acz wystarczająca. Tablet trzymany jedynie od dołu i od góry, brakuje boków.
Natomiast gdzie telefon mały i niewygodny, gdzie komputer, nawet laptop to zawracanie gitary, gdzie oczy już nie te, co za młodu tam naprawdę takie rozwiązanie sprawdza się świetnie.
Posted 03 January 2023 - 21:17
Może to kwestia obręczy, ale -w porównaniu z Conti czy Schwalbe- założyc te opony( w systemie bezdętkowym) jest bardzo trudno, zdjąć to dramat, osadzić tragedia: za pomocą pompki i naboju CO2 na razie mi się nie udało. W razie awarii na trasie będzie przerąbane -
juz nie lubię tych opon hehe.
Dodatkowo producent mógłby zaznaczyc kierunek toczenia.
Posted 03 January 2023 - 22:45
Założyć to pól biedy, ale osadzić zwykłą pompką lub nabojem CO2 nie ma szans - poddałem się. Tak jak pisałem wcześniej, na tych samych obręczach ze Schwalbe i Conti nie było żadnych problemów z osadzeniem. Muszę zamówić jakiś "kompresor" typu Airshot czy Beto.
Posted 03 January 2023 - 22:51
Założyć to pól biedy, ale osadzić zwykłą pompką lub nabojem CO2 nie ma szans - poddałem się. Tak jak pisałem wcześniej, na tych samych obręczach ze Schwalbe i Conti nie było żadnych problemów z osadzeniem. Muszę zamówić jakiś "kompresor" typu Airshot czy Beto.
Przepraszam za moją ignorancję, ale wytłumaczy mi ktoś przewagę tublesów w szosie nad rozwiązania dętkowe ? Przy założeniu że ważę 90 kg i jeżdżę na ciśnieniu 8,5 bar na dętce. (oczywiście poza wagą - chociaż nie wiem czy tublesy są lżejsze od zestawu opona 25C - 204 gram i tubolito 40g- wentyl 60)