Nasze zakupy
Napisano 06 grudzień 2023 - 17:27
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- blackrain, JHartman, renton i 3 innych osób lubią to
Napisano 05 styczeń 2024 - 10:15
Wstawiłem też od razu mostek deda super box i carbonową kierownicę deda super zero.
- impa, EmPe, Born Ready i 3 innych osób lubią to
Napisano 13 styczeń 2024 - 11:30
Tak, kupiłem całą grupę na bikediscount za 1050 euro. W zestawie było wszytko, nawet wkład suportu. Jedyna uwaga to sprzedają całość w foliówkach, bez kartonów, które i tak do niczego nie były mi potrzebne.Klamki tez masz 105? Szkoda, ze szimano nie dalo im tych przyciskow w lebkach, sa bardzo przydatne.
Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka
Napisano 13 styczeń 2024 - 12:12
Napisano 24 styczeń 2024 - 08:44
Żeby podgrzać atmosferę oczekiwania przed rozpoczęciem nowego sezonu... Ale na razie delektuję się macaniem tej powierzchni 3D. Z jakiegoś powodu dostarcza to niezwykłej satysfakcji
Zamówienie na Breuninger.com - pierwszy raz, ale mogę tylko chwalić - super szybka przesyłka z Niemiec a do tego pierwszy raz widzę żeby w opakowaniu były wydrukowane kody do bezpłatnego nadania zwrotu (i do tego po polsku). Przy pierwszym zakupie dosyć znaczący rabat, bezpłatna przesyłka powyżej 450 zł.
Pozdrawiam
- blackrain, Dari, stryjek i 3 innych osób lubią to
Napisano 24 styczeń 2024 - 09:09
Ale cena jest średnio atrakcyjna(wyleczyłem się już z kupowania siodeł powyżej 1000 po przygodzie z drukowanym antareswm za 1700)
Od dłuższego czasu testuję siodełka RYET z Ali i to są naprawdę kozackie siodła za bezcen. Chinole zrobiło zajebisty krótko do przodu w temacie, bo gdy sobie porównam to co robią teraz do superlegerq sprzed lat to jest kosmos.
Napisano 24 styczeń 2024 - 10:08
> Ale cena jest średnio atrakcyjna(wyleczyłem się już z kupowania siodeł powyżej 1000 po przygodzie z drukowanym antareswm za 1700)
Ten tańszy model z szynami Ti można kupić za 1230 więc nie jest już tak obłędnie drogo jak było na początku 😀 No ale wciąż za cenę jednego speca można mieć 4 siodełka z Ali.
Pozdrawiam
Napisano 24 styczeń 2024 - 13:06
Super to siodło wygląda, bardzo mi się podoba.
Ale cena jest średnio atrakcyjna(wyleczyłem się już z kupowania siodeł powyżej 1000 po przygodzie z drukowanym antareswm za 1700)
Od dłuższego czasu testuję siodełka RYET z Ali i to są naprawdę kozackie siodła za bezcen. Chinole zrobiło zajebisty krótko do przodu w temacie, bo gdy sobie porównam to co robią teraz do superlegerq sprzed lat to jest kosmos.
Rzuć linkiem do czegoś. Sam ujeżdżam Antares braided ale może czas na zmianę?
Napisano 24 styczeń 2024 - 17:18
Rzuć linkiem do czegoś. Sam ujeżdżam Antares braided ale może czas na zmianę?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 166,60zł 9% Off | RYET 3D Printed Bike Carbon Saddle 140mm 143mm Super Light Road MTB Racing Saddles Bicycle Seat Cushion Cycling Seating Parts
https://a.aliexpress.com/_EyxZTyH
To jest moim odkryciem. Mam wersję standard i 3d. Super mi spasowały.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
- admsk, bzx i cauchy lubią to