"Czyli w skrócie: but, pedał i rower."
Cięzko Ci będzie jeździć w jednym bucie i z jednym pedałem, ale może jakoś się uda. Ale jak coś to daj namiar gdzie sprzedają takie pojedyncze sztuki.
Posted 16 July 2014 - 10:18
Zdziwiłbyś się, ilu Klientów potrafi pytać, czy pedały i buty na pewno są sprzedawane w parachAle jak coś to daj namiar gdzie sprzedają takie pojedyncze sztuki.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 16 July 2014 - 12:34
OT : odnośnie par
Posted 16 July 2014 - 19:56
Co buu! Co buu!
Kibicuje i Shimano, tylko Chińczyki, skąpiradła, oszczędzali na farbie i nie domalowali
Ultek, widzę że masz dostęp do poufnych informacji i już wcześniej wiedziałeś: http://rowery.org/20...a-i-degenkolba/ Czyli po prostu już wersja na przyszły sezon
Posted 16 July 2014 - 22:33
Dla właściciela, to może być przyjemny odgłos, ale dla innych ludzi jest irytujący. Sory, że wybrzydzam, ale kiedyś nawet zwróciłem uwagę gościowi, dlaczego sobie nie przekonserwuje bębenka? Nie wiedziałem, że ten typ tak ma. Kolo, z wyraźną wyższością w głosie oznajmił mi, że nie każdy może mieć taką piastę!
Teraz, kiedy już wiem o co chodzi, nie przeszkadza mi ten łoskot.
Posted 17 July 2014 - 08:50
Do mnie dotarły dziś nowiutkie fulcrumy racing 5 z cyklomani, po pierwszej jeździe same pozytywne odczucia i ta symfonia z tylnej piasty, zobaczymy co czas przyniesie, generalnie udany zakup.
Mam Fulcrumy 7 w wersji CX. Na początku też stwierdziłem, że naprawili ten warkoczący bębenek, bo miałem przedtem Campa Vento. Po 500km bębenek wrócił do swojej legendarnej kultury pracy ;-)
Zaletą jest to, że psy, przynajmniej te w mojej okolicy się tego boją. Na ścieżce rowerowej nie trzeba używać też dzwonka.
Tak poza tym to fajne koła, pancerne i za tą kasę lekkie.
Posted 18 July 2014 - 10:52
Nowe galotki PEARL IZUMI - ELITE, z uwagi na temperaturę wersja In-R-Cool:
Wkładka oczywiście:
Bo musiałem na zmianę włożyć gacie Rogelli i tą badziewną wkładkę do dziś czuję... Na dodatek w czasie jazdy miałem efekt drętwienia i "nieczucia" przyrodzenia. Oj nigdy więcej.
Cena w miarę przyzwoita (326,76 - wysyłka gratis). Gratis też bidonik PI, taki sobie - kupić bym takiego raczej nie kupował, ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda :-P mimo to trzeba toto przetestować kiedyś...
Z tego co widzę, z rozmiaru "M" w MikeSport zostały już tylko czarno-czerwone...
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 18 July 2014 - 14:02
Dwie butelki, bo sytuacja na Ukrainie zaostrza się i nie wiadomo, czy nie będzie wojny
I takie jeszcze
Spokojnie, to do emteba! Pod kolor, ajak ;-)
Torba składana. Jak ją roztworzę całą, to pół sadu kradzionych jabłek zmieszczę.
A na deser procesory XT. Się będzie działo w lesie! Mam już pełny napęd XT w góralu, oprócz korby, kurde... A teraz idę na montaż i testy.