Nasze zakupy
Napisano 25 luty 2011 - 00:35
ja wreszcie zdecydowałem się dziś na zakup licznika, wybór padł na CATEYE MICRO CC-MC100W EDYCJA PRO TOUR
http://velo.pl/produ...=2&pk=%&id=3204
Napisano 25 luty 2011 - 09:58
ja wreszcie zdecydowałem się dziś na zakup licznika, wybór padł na CATEYE MICRO CC-MC100W EDYCJA PRO TOUR
http://velo.pl/produ...=2&pk=%&id=3204
To nie lepiej bylo kupic sigme niebo lepsza sts ?
Napisano 25 luty 2011 - 11:25
w dodatku jest to chyba jeden z dwóch liczników bezprzewodowych dostępnych na rynku, który posiada właśnie funkcje manualnego START/STOP-u
Na decyzje o zakupie miał wpływ też fakt że w drugim rowerze mam już 13 letnią wysłużoną CATEYE TOMO z którą nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Oraz to że nie znalazłem w sieci żadnej negatywnej opinii na temat liczników tej marki.
Napisano 25 luty 2011 - 14:04
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 25 luty 2011 - 15:04
Ja 2 dni temu miałem też kuku z pulsometrem. Badam baterie, ponad 3V, więc mysle jest OK.
Nie było OK bo jak dałem nowego energaizera to licznik wstał.
PS. u mnie nowe baterie też zrobiły kuku, to znaczy w opasce była totalnie rozładowana.
Napisano 25 luty 2011 - 15:27
dzwoniłem do bikestacji i wymienią mi na ten sam model - mam im wysłać tylko ten wadliwy a oni go wyślą na gwarancje ,a mi dadzą nowy :-) i kazałem panu sprawdzić przed wysyłką czy wszystko działa w nowym liczniku.. bo nie chce mi się czekać kolejnych dwóch tygodni... :->
Napisano 25 luty 2011 - 15:30
dzwoniłem do bikestacji i wymienią mi na ten sam model - mam im wysłać tylko ten wadliwy a oni go wyślą na gwarancje ,a mi dadzą nowy :-) i kazałem panu sprawdzić przed wysyłką czy wszystko działa w nowym liczniku.. bo nie chce mi się czekać kolejnych dwóch tygodni.
Ty pechowcu w sumie , dlugo skladales rower , a tu taki nie fart trafila cie sie wadliwa partia niemiecka technologia szkoda ze chinczyk tego nie robil :mrgreen:
#120 Gosc_oscar_*
Napisano 27 luty 2011 - 19:07
-kaseta campa record 10s 11-21 - 330zl
-czarna nakretka do kasety token - 30zl z przesylka (ebay-tajwan)
-magnezowy zacisk sztycy (wymiana z cięższego alu w ramie orbea orca) - 100zl w sklepie orbea w Barcelonie
-za chwile odbieram widelec 3T funda pro od artysty malarza:) (dopasowanie do ramy). zakupem jest nowy dizajn, nie widelec;) - okolo 300zl
-gacie z szelkami uszyte w attique - polecam firme, zrobią co sie tylko chce - 90zl
-lada moment okablowanie - albo nokon, albo biale campagnolo, albo jagwire.
-przymiarka do siodla smp composit (zamiast san marco aspide) - 599 (moze ktos zna tansze zrodlo???)
-przymiarka do mavic cosmic carbone sl (zamiast fulcrum racing 1) - juz tylko 2800, moze jeszcze potanieją
podrzuce fote 'nowego' roweru, jak sie to wszystko poskręca do kupy:)