Hehe, zgadzam się. Zapłaciłem "katalogowo" -
http://scott.pl/prod...17&id_prod=2135
Zdjęcie z linka lepiej pokazuje kolory - na moim zdjęciu całość jest zbyt jaskrawa (flesz ;-)). Bardzo mi się podoba połączenie z Fulcrumami i białym siodełkiem, owijką i czarną 105tką - jak tylko skończę rowerek, to postaram się zrobić zdjęcie całości i założyć odpowiedni temat. Jak na razie wygląda na to, że wszystko ładnie pasuje, rozmiar też. Tak czy inaczej czekam na jazdę próbną, bo dopiero wtedy wyjdzie tak naprawdę co i jak ;-) No i zachwycam się hydroformowaną górną rurą - na zdjęciach kiepsko to widać, ale rura jest od góry spłaszczona, szeroka, a z kolei pod napisem "S10" obok główki jest lekkie wgłębienie z boku. No i obok główki właśnie rura ma przekrój zbliżony do prostokątnego - przy podsiodłówce zaś eliptyczny.
Szukałem tej ramy od dłuższego czasu, bo ogólnie z dostępnością w Polsce marnie. Męczyłem miłą panią z Plusa (tego na ul. Zamiany w Warszawie, nie z sieci komórkowej ;-)), ale okazało się, że u dystrybutora nie ma i trzeba ew. sprowadzać z Belgii, co by trwało jakieś 3 tygodnie. W innych sklepach była tylko na stronie, ale w rzeczywistości też na zamówienie. Ostatnio jednak (praktycznie przez przypadek, bo już się poddałem) dopadłem ją na Allegro i okazało się, że jest dostępna od ręki. No więc skorzystałem ;-)