Maraton Liczyrzepa 2011
Started By
Virenque
, 09 lut 2011 11:04
109 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 luty 2011 - 21:25
Ale Xubix z nową ramą będzie śmigał 10km/h szybciej
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 13 luty 2011 - 20:02
Kusi mnie ta Liczyrzepa. Nigdy na szosie nie startowałem. Jeżdżę maratony MTB i szosę traktuje jako trening. Ale tu bym spróbował, bo jakby nie patrzeć od zeszłego roku to moje tereny
Dziwi mnie, że nie celujecie w GIGA. Maraton w górach to tylko Giga Tak jak ktoś napisał wcześniej, tyle się jedzie przez Polskę to trzeba się wyszaleć
http://www.maratonliczyrzepa.eu/ - strona nie działa
Dziwi mnie, że nie celujecie w GIGA. Maraton w górach to tylko Giga Tak jak ktoś napisał wcześniej, tyle się jedzie przez Polskę to trzeba się wyszaleć
http://www.maratonliczyrzepa.eu/ - strona nie działa
Napisano 14 luty 2011 - 13:32
Zawsze to łatwiej, jak ma się z kim zmiany robić i sympatyczniej we dwie osoby :-)
W górach to nie ma znaczenia zbytnio, co najwyżej psychologiczne. Zmiany poćwiczysz w trzebnicy. Ma ktoś jakieś fajne noclegi do polecania w Jeleniej Górze, żeby na start było blisko?
Napisano 14 luty 2011 - 13:38
Napisano 14 luty 2011 - 14:03
Wstępnie jestem na tak i to bardzo, a czy będę to głównie zależy od pogody :-)
W zeszłym roku była średnio ciekawa :-/ Przynajmniej takie były prognozy.
W zeszłym roku była średnio ciekawa :-/ Przynajmniej takie były prognozy.
Napisano 15 luty 2011 - 08:58
Prognozy prognozami a ostatecznie przecież dopisała. Troszkę chłodno ,ale ważne ,że bezdeszczowo ;-)
No tak, było sucho, ale prognozy były choinkowe. Niewiele ponad 3-4 stopnie i deszcz.
Jechać w ciemno nam się nie kalkulowało.
Napisano 15 luty 2011 - 12:33
Widzę, że Karpacza nie ma. Może i była taka koncepcja trasy od początku, a być może taka polityka w mieście, bo maratonu MTB taż za bardzo nie chcą puścić przez główną drogę :/
Dystans Giga w tym terminie mi nie podpasuje ze względu na MTBTrophy ale powinienem się stawić na starcie dla wybadania samego wyścigu.
Dystans Giga w tym terminie mi nie podpasuje ze względu na MTBTrophy ale powinienem się stawić na starcie dla wybadania samego wyścigu.
Napisano 15 luty 2011 - 12:55
Karpacza nie ma, bo miasto się wypięło i pomimo tak dużej ilości uczestników nie chcieli nic dorzucić.
Wystarczy wspomnieć, że w zeszłym roku organizator musiał zapłacić za wynajem stadionu, gdzie był start/meta - masakra jakaś.
pzdr
Wystarczy wspomnieć, że w zeszłym roku organizator musiał zapłacić za wynajem stadionu, gdzie był start/meta - masakra jakaś.
pzdr
Napisano 15 luty 2011 - 13:09
Oczywiście, że same zyski i to niemałe. Tym bardziej nie rozumiem takiej polityki miasta, które przecież powinno jak najbardziej promować się turystycznie mając niedaleko silnego konkurenta w postaci Szklarskiej Poręby.