mi swego czasu mocno zaimponował Benoot, konkretnie na Strade Bianche 2018, w tych paskudnych warunkach, gdy co jakiś czas dawał znaki żeby go zmienić w grupce, ale ani Aert ani Bardet ani nikt więcej nie miał na to ochoty, aż wreszcie powiedział "a *uj z wami, jadę sam" i wygrał no kozak. Szkoda że nie ma zbyt wiele sukcesów na koncie.
Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
#283 Gosc_Kuba__H_*
Posted 14 October 2020 - 12:59
ciekawe rzeczy czytam 3 krotny mistrz świata, 114 profesjonalnych zwycięstw .... nie umie w pedałowanie
z ciekawych rzeczy na tej stronce na żywo są parametry cyferkowe kolarzyków:
#289 Gosc_Kuba__H_*
Posted 14 October 2020 - 18:19
Co Ackerman poszalał dzisiaj na Scheldeprijs:
https://twitter.com/...418671724695555
Lepsze to niz Alaphilpe
- piotrkol likes this
Posted 16 October 2020 - 04:01
Ineos 3 wygrany etap .... z G założę się ze miliby tylko ogoloną czasówkę prze Gannę.
Inne priorytety, nie ma co porównywać.
Padun gonił bez licznika, więc nie kalkulował ciekawe są takie smaczki, że po zmianie roweru licznik założył dopiero przed samą metą.
Posted 16 October 2020 - 07:19
Jak doszedł na 10s to potem go odcięło, przesadził, postawił wszystko na jedną kartę, widać było jak nagle spadła mu kadencja i ledwo przepychał korby. Dzisiaj zapowiada się kolejny nudny etap, choć końcówka mam nadzieję dostarczy nieco więcej emocji niż wczoraj. Czekam na niedzielę.
Posted 16 October 2020 - 15:23
Posted 17 October 2020 - 19:49
Oj ciekawie będzie się jutro oglądało obronę Almeidy, niech mocno pilnuje Keldermana i jakoś powinno pójść.
Świetny dziś Majka, dobra jazda. Mam nadzieję, że jutro za to nie beknie, bo pozycja wyjściowa jest dobra. Od tej pierwszej czasówki zakładam, że gdyby jechał w lepszych warunkach, to miałby z pół minuty mniej - taki wynik już teraz dawałby mu trzecie miejsce. Oby w finalnym rozrachunku ten pierwszy etap nie miał dużego znaczenia.