Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Posted 25 February 2021 - 16:24
Tutaj lista Tourów, które będzie można oglądać z tej apki na terenie Polski:
https://help.globalc...15567300-Poland
Zna ktoś jeszcze inne dobre opcje?
Posted 25 February 2021 - 17:31
W Europie to chyba tyle. W porównaniu do zwykłej ceny Eurosport Playera (90zł/rok), to brzmi trochę jak żart. Chociaż nie ma tam reklam?
Nie wspominając o promocjach za pół ceny kilka razy w roku i takich pikusiach jak np. IO w Tokyo, które będę w Eurosporcie (może nawet w tym roku).
I chyba całe kolarstwo bez polskiego komentarza to "pasmo wspólne" z GCN.
Posted 26 February 2021 - 18:25
Udostępnili bibliotekę z filmami kolarskimi, na razie kilkanaście filmów w kilku kategoriach:
Obejrzałem o Andym Schlecku, całkiem ciekawie poprowadzona opowieść o tym, co dzisiaj robi i jaka była jego kolarska historia.
Pozdrawiam,
Jarek
- 4gotten, EmPe, Born Ready and 1 other like this
Posted 27 February 2021 - 07:37
Nie wspominając o promocjach za pół ceny kilka razy w roku i takich pikusiach jak np. IO w Tokyo, które będę w Eurosporcie (może nawet w tym roku).
I chyba całe kolarstwo bez polskiego komentarza to "pasmo wspólne" z GCN.
Posted 27 February 2021 - 11:21
Zbudował sobie wypasiony salon rowerowy, ze dwa albo trzy piętra. Wygląda jakby radził sobie całkiem dobrze ale między słowami można wyczuć dużo żalu, że musiał wycofać się tak szybko.Co tam porabia Andy, jak już zacząłeś wątek? Widziałem, że jakiś czas temu pokazał się za kulisami TdF. Mocno trzymałem za chłopaka kciuki w pewnym momencie. Szkoda, że musiał tak szybko skończyć.
Poza tym siedzi na rybach z wędka. Nawet Dan z GCN rzucił żartem, żeby nie zmieniać kanału bo wbrew pozorom to nie jest Global Carping Network
Pozdrawiam
Jarek
- 4gotten and Born Ready like this