Co to za skrót Avg?Cyferki z dziś tego kuca Ganny:
Avg W z całości: 590W
Max W z całości: 775W
Avg predkosc: 60,7 km/h
Max predkosc: 66,6 km/h
Pokłony.
Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Posted 08 May 2021 - 22:30
Cyferki z dziś tego kuca Ganny (last 2 km)
Avg W z całości: 590W
Max W z całości: 775W
Avg predkosc: 60,7 km/h
Max predkosc: 66,6 km/h
Pokłony.
Firma Velon udostępniła jego dane z ostatnich dwóch kilometrów czasówki. Mistrz świata pokonał je ze średnią mocą 590 watów (maksymalnie 775) oraz ze średnią prędkością 60,7 km/h. Całą trasę przejechał w czasie 8:47, co dało średnią prędkość 58,748 km/h!
Więc z całości miał na pewno odpowiednio mniej, co nie zmienia faktu, że i tak grubo.
Posted 13 May 2021 - 11:12
Szkoda Landy, jednak myślę że o zwycięstwo i tak by nie walczył. Mam wrażenie, że zawsze zapowiada jaki jest mocny, a potem nic. Tak jakby brakowało mu tych decydujących 2%
Dumoulin wraca do ścigania w tym roku. Będzie jechał w Tour de Suisse. Ciekawe czy coś zmieni. Zdolny ale chyba słaby psychicznie zawodnik. Myślałem że w Jumbo zejdzie z niego trochę presji i odżyje, a tu pauza w karierze :/
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Posted 13 May 2021 - 16:19
Bernal pokazuje, że forma jest. Teoretycznie ma wszystko żeby to wygrać, rywale odpadają przez urazy lub pojedynczo tracą do niego po trochu na etapach.
Bahrain świetna odpowiedź po wypadnięciu lidera (którego nie cenię ani trochę i wiecznie z nim coś, ale to detal).
Posted 13 May 2021 - 18:14
Etap ciekawy. Bernal faktycznie wygląda mocno, zresztą Ineos dzisiaj pokazał moc. Trochę mnie zaskakuje Yates. Wygląda jak zdziwiony tempem w pierwszym tygodniu.
Remco dzisiaj na duży plus. Oby tak dalej.
Liderzy nie odpuszczają okazji żeby tylko zbudować przewagę. Ciekawy wyścig.
Posted 13 May 2021 - 20:32
A tymczasem uważam ze na Węgrzech Paterski i Bernas naprawdę solidnie pojechali w ucieczce.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Posted 14 May 2021 - 08:08
Widzieliście może co zrobił Pidcock w XC w Albstadt? Chłopak zaorał tam większość towarzystwa Start z 93 pozycji i finał na 5 miejscu, gdzie niewiele zabrakło do podium. Jak dzik szedł na podjazdach. Nikt tam już nie powie że słabe miejsce, bo z daleka startował