A dobra, nie ogarnąłem kolejnego wymysłu jakim jest cyber monday
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 30 listopad 2020 - 11:53
Albo nie bawić się w projekty, które dostarczają problemów i są czasochłonne tylko dogadać się i wziąć to co mają na półce. Może nawet dało by się wtedy bawić w wymianę źle dobranych rozmiarów?
Jeśli szukałbym produktu półkowego to bym po prostu sobie kupił samodzielnie nie biorąc w ogóle udziału w tym wątku i na pewno poszukałbym czegoś ciekawszego i bardziej unikalnego niż to co proponujesz
- SZYMSZEL, sirkozi i Siapsiap lubią to
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 30 listopad 2020 - 12:06
@X-RAY
Ale chodzi też o cenę hurtową, której jako klient indywidualny nie dostaniesz
Co do "czegoś ciekawszego" to bardzo śmieszne biorąc pod uwagę, że wszystkie wcześniejsze propozycje i dotychczasowe nasze zamówienia to były kalki gotowych produktów w podobnym stylu więc nie rozumiem czego się czepiasz
- Flop lubi to
Napisano 30 listopad 2020 - 14:08
wszystkie wcześniejsze propozycje i dotychczasowe nasze zamówienia to były kalki gotowych produktów
I dlatego nie zdecydowałem się na żaden z wcześniejszych projektów
Każdy ma swoje oczekiwania. Dla Ciebie może to być cena, dla mnie ważne aby w ramach zamówienia grupowego mieć coś niepowtarzalnego. Granatową jednolitą koszulkę i czarne spodenki mogę kupić wszędzie i nie będę się w nie wbijał tylko dlatego że wyjdzie 50 zł taniej niż w sklepie.
- piotrkol lubi to
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 30 listopad 2020 - 19:10
Z całym szacunkiem, ale przy takim założeniu to po ch... cały ten ambaras z zamówieniem. Przecież każdy może kupić sobie co chce za ile chce...
Kwestia skali. Cena jest oczywiście dużą wartością tych zamówień. Z całym szacunkiem, ale kombinowanie dla powiedzmy 20zł na koszulce (kosztuje ona obecnie po zniżkach 230zł) dla mnie osobiście nie ma sensu. Przy zamówieniach, w zależności od ceny detalicznej, zyskujemy na komplecie krótkim 100-200zł, a to już robi różnicę.
Druga sprawa, zwykle projekty są bardzo fajne i masz dzięki temu unikatowy ciuch.
- Tomo i X-RAY lubią to
Napisano 02 grudzień 2020 - 18:34
Dzięki za wszystkie projekty.
Z lekkim opóźnieniem -> Głosowanie ws. projektu etap I (do końca najbliższego weekendu)
PS> Duże wersje projektów można zobaczyć na google drive
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 03 grudzień 2020 - 00:41
Dzięki za wszystkie projekty.
Z lekkim opóźnieniem -> Głosowanie ws. projektu etap I (do końca najbliższego weekendu)
PS> Duże wersje projektów można zobaczyć na google drive
Mój projekt nr. 02 jest identyczny z zann85_01 więc może usuńmy jeden z nich z ankiety, ewentualnie połączmy potem głosy tak aby nie wypaczać wyniku
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3