Postaram się do końca tygodnia ustalić co trzeba.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 13 December 2020 - 22:59
Kiedy głosowanie odnośnie producenta
Już było
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 13 December 2020 - 23:04
wypisuję się z listy chętnych na zakup tego projektu.
Pewnie nie Ty jeden, niektórzy się wypiszą, są i tacy co się dopiszą gdy projekt nabierze ostatecznego kształtu i zostanie wyceniony, proponuję więc nie zaśmiecać wątku takimi wpisami. To nie były wiążące deklaracje więc po prostu nie zamówisz ciuchów, bez ogłaszania tego faktu wszem i wobec.
- piotrkol, Tomo, dawid93 and 2 others like this
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 15 December 2020 - 15:48
Żeby się zmieścić w jakiejś sensownej kwocie to trzeba by te 40% uzyskać.
Przy zamówieniu ponad 50 kompletów to chyba nie jest aż taką abstrakcją? Tym bardziej, że właściwie sprzedają towar z półki.
Posted 17 December 2020 - 10:18
A propos producentów. Ostatnio fb bardzo natarczywie spamuje mi zarówno Quest jak i Eroe, więc coś sobie nawet poprzeglądałem. Mam wrażenie, że to są praktycznie te same ciuchy, tylko Eroe 2x droższe. Nie wiem czy mam rację, oby nie
Gdzies tu pisali, ze tak.
Eroe jest pewnie Przemka, a Quest Majki?
Posted 17 December 2020 - 10:22
A propos producentów. Ostatnio fb bardzo natarczywie spamuje mi zarówno Quest jak i Eroe, więc coś sobie nawet poprzeglądałem. Mam wrażenie, że to są praktycznie te same ciuchy, tylko Eroe 2x droższe. Nie wiem czy mam rację, oby nie
Nie wiem czy te same, ale są bardzo podobne. Jednak z ceną nie masz racji, bo np. spodenki Questa Endurance kosztują 380 zł, czyli cena zbliżona do porównywalnych (tych samych) Eroe
Posted 17 December 2020 - 22:35
Właścicielem Questa jest mama Maji Wloszczowskiej. Za Eroe odpowiada Przemek Zawada czyli jej partner. Eroe szyje w QuestGdzies tu pisali, ze tak.
Eroe jest pewnie Przemka, a Quest Majki?
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 18 December 2020 - 00:30
Właścicielem Questa jest mama Maji Wloszczowskiej. Za Eroe odpowiada Przemek Zawada czyli jej partner. Eroe szyje w Quest
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Podobnie jak Verge, które nie posiada własnej szwalni
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 18 December 2020 - 09:48
Pozwolę sobie zadać pytanie, czy jest sens w ogóle tracić czas na rozmowę z markami które nie mają swojej szwalni?
Chyba niczego ciekawszego niż firmy szyjące nam nie dadzą?
NIekoniecznie, szycie to tylko usługa a największe koszty to materiały, Cena końcowa zależy od marży nałożonej przez firmę szyjącą i polityki rabatowej obydwu firm które mogą być zupełnie różne, zwłaszcza przy większych zamówieniach grupowych, najlepszy przykład to LaPassione,
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 18 December 2020 - 20:53
W sumie to niewiele się dowiedziałem. Dzwoniłem do Quest z 5 razy i o ile na recepcji odbierają to już z osobą która zajmuje się zamówieniami grupowymi nie miałem tyle szczęścia.
Odpisali na maila, mam wstępny cennik ale nie miałem okazji zapytać o kilka kluczowych, mniej oczywistych kwestii.
Będę próbował jeszcze w poniedziałek, chociaż przyznam że nie lubię takiego zachowania ze strony firm - mało profesjonalne.
- Tomo and wierzba like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll